Saturday, April 23, 2011

3 ketul penghibur weekend

Assalamualaikum..

Hari ni , Sabtu, berkumpul di rumah adikku di kajang.. parents datang sini tapi kali ni tido rumah adik aku plak.. tapi, sayangnya aku tak dapat la join tido sini ramai2.. huhu.. kena balik rumah malam ni.. spoil betul. huhu...

Aktiviti di kajang adalah melepak kat umah ida jek... mungkin ayah belanja satay kajang tapi kitorang decide nak tapau je la sebab nak tengok AF.. haha.. jimat pun jimat kan, tak yah order air dan side food yang lain.. yela, aku lum gaji lagi, nak makan lebih2 adalah kesian.. haha..

okey, mari lihat beberapa keping picture kanak2 yang meriuhkan suasana perhimpunan keluarga ini.. 3 ketul je kanak2 itu. hehe..

eh, dua ketul je la.. sorang lagi dah fingsan..  

okey, will update later ye.. happy weekend all my friends!!


No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails