Friday, March 4, 2011

ni baru terapi namanya- therapy zone

Assalamualaikum...

Lunch tadi tak gi jalan.. pegi mengurut!! yeay.. best2.. yela, dah lama tak urut kan.. tak de la sakit2 mana, tapi saje nak manja2 diri.. yela, lately rasa letih sangat.. pastu, bila balik keje suruh hasben picit2 tapak kaki, macam2 alasan.. huhu.. tapi buat juga la walaupun muncung.. hahaha..tq bang.. tadi pegi urut pun dah minta izin dulu.. 

Okey, seperti biasa tempat mengurut tak jauh pun.. kat bawah Maju ni je.. sejam RM45.. urut satu badan.. sedap?? boleh la.. pada pandangan aku, kalau kita betul2 sakit, memang sesuai untuk berurut kat sini, sebab dia betulkan saraf.. tapi kalau nak urut2 manja2 gitu, better pegi spa.. tapi, overall tadi, sedap juga la.. terubat juga urat2 ku yang tegang ni..

ni lah kedai nya.. di LG floor di maju junction depan kenny rogers.. yang dua ni bukan orang buta yang urut aku.. tapi opis mate aku.. aku punya la heran apasal diorang ni ada kat sini.. rupanya tengah tunggu aku.. diorang ingatkan aku dah ada kat dalam, rupanya appointment aku dah berubah setengah jam lewat.. kahkahkah..

keadaan bilik.. masa mengurut, muka masuk kat celah lubang katil tu.. pandang lantai je la.. sakit tapi sedap.. camana tu.. rasa nak meleleh air liur tahan sakit..huhu.. ooww.. kalau korang nak pegi, nama kakak urut yang direkomen ialah kak jah.. no tepon dah ada kat signboard tu kan (03-2693 3523.. eh.. promote free plak :-)

kak jah ni, urut tak pakai minyak.. dia alas kain macam sapu tangan tu, pastu dia gelek2 siku dia atas badan kita.. sebelum dia urut, dia diagnose dulu badan kita dengan tekan2 kepala dan timbang2 tangan.. pastu dia tanya ada rasa sakit kat mana2, kalau ada, dia akan settelkan sakit tu dulu before proceed dengan urut satu badan..

okey.. tu je la nak kongsi.. kang balik ni, boleh praktis kat laki aku plak.. selalunya macam tu.. lepas aku urut, balik tu mesti buat balik apa yang akak tu buat.. hehe.. konon nak jadi tukang urut la aku ni.. haha.. kalau nak suruh si kecik aqil tu urut, tangan2 halus dia tu mana nak rasa.. kalau suh pijak belakang, main lompat2 je lebih.. hehe.. dah la ibu tak de isi, kalau ayah aqil tu sedap juga aqil melompat..hehe.. 

okla, korang boleh try la kalau nak urut kat sini.. tak yah la search yang bukan2 ye untuk cari kedai urut.. ni aku dah tolong carikan.. bye.. selamat hujung minggu!!

3 comments:

ejaMaria said...

wow... sudah cergas la ni utk berhujung minggu... ;p

ARNA said...

Boleh urut banyakkan susu ke kak?
hehe

Suliana said...

kak maria,

cergas juga la.. cergas berjalan :-)

nana,
susu nana dah banyak, tak yah urut2.. hehe.. tapi atas orang la, may be boleh banyakkan susu, yela, urut bhgn blkg kan.. sedap.. pegi la, ibu BF mmg selalu sakit2 badan..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails