Tuesday, March 8, 2011

new gadget

Assalamualaikum..

Hari selasa yang mencabar.. sabar banyak2.. nak update panjang2 pun boleh terbantut idea aku nih.. huhu.. hari ni punch lambat, merah.. pagi tadi kan hujan, malam pun hujan.. sian keta aku dah sebulan kot bercorak2 kelabu.. ee.. geram tengok daki2 kat keta tu.. nak basuh, kang hujan.. kalau tak basuh, berdaki je la keta aku tu.. dah la kaler putih, lagi cantik bila debu2 dah melekat kat keta tu kan..

eh, jap.. korang perasan tak aku dah tambah a few gadget kat blog ni.. hehe.. aku dah pasang heartbeat & juga popular post.. hehe.. heartbeat tu dah lama juga nak pasang, tapi tak sempat nak godek2 blog ni.. so semalam je la aku sempat godek2 dan add something new..

dah ada cara nak generate duit, apa salah nya kan. tapi jangan la kerana duit kita berblog.. atau pun, buat blog kerana nak duit.. huhu.. faham2 la yek.. tapikan, bila dah ada tu, kita nak  juga la cek kan income dah naik ke belum ke .. hehe.. macam cik nuff aku tu, statik je, dah sebulan lebih. apahal la agaknya, padahal advert ada je melambak2 kat blog aku ni.. bila hantar emel, katanya kena tunggu campaign habis baru earning masuk. pas tu, may be berdasarkan cost per click.. hmm.. macam2 la ceritanya panjang lebar emel aku dia balas.. at last, tetap tak faham.. hihi..

okey la.. sekian.



Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

5 comments:

ejaMaria said...

hehehe...
akak pasang je... check income kdg2... income nuff pun lama dah tak check... ;p

faiez said...

mine also static...malas dah nk ambik tahu....

Suliana said...

kak maria,

baru pasang semalam dah ada 4 sen.. haha.. boleh la :-)

Suliana said...

faiez,

sama juga eh?? tak pela, redha :-)

Eyriqazz said...

ha'ah, kita ni dh jd isteri n ibu dh mmg x der masa nak ngadap n update blog jer.....byk lg keje yg nak dibuat....
apatah, kalo nk pk berblog utk duit....
tp, wa rasa kalu laki tu ok skit kut....
coz mmg dh tanggunjwb suami utk cari nafkh tau pndptn tmbahan utk family....sbb tu, wa support sgt2 dgn usaha iman... ;-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails