Monday, March 7, 2011

mirror on the wall

Assalamualaikum kawan-kawan!!!!!

Mulakan hari isnin dengan senyuman.. Pagi ni macam tak jem sangat, ingatkan dah cuti sekolah, belum lagi rupanya.. hehe..

Okey, aktiviti semalam ialah jalan2 sampai penat.. hehe.. semalam, dalam jam 12 tengahari, kami lunch diluar.. anehnya, this weekend, ibu aqil tak masak.. bukan sebab tak nak masak, tapi ayah aqil ajak makan luar.. hehe.. saje jalan2, aqil pun tahu boring juga duduk rumah.. kitorang makan di taman melawati, makan kat kedai ikan bakar.. pastu, menyinggah di jusco wangsa maju sampai la pukul 3..

bawa aqil main di wonder park then ayah aqil nak beli seluar kerja.. hoyeahhh.. seluar baru hari ni pegi keje.. hehehe.. dalam pada ayah aqil tengah fitting seluar, kitorang tunggu la depan fitting room tu.. tahu apa jadi?? 

main cermin la.. apa lagi.. mesti orang dalam fitting room tu heran, sape la yang memekak2 kat luar ni.. haha

 mirror mirror on the wall, who are prettier than me??

 is it my mom??

oh thanks.. it's me.. see, i can see my crooked teeth.. hehe..

aqil memang suka tengok cermin dari kecik lagi.. bila tengok cermin, dia akan sengih2, cium2 cermin tu.. hehe.. penangan sapa la ni.. oww.. selain dari beli buah2 dan juga donut big apple di Jusco, tujuan singgah di sini ialah nak beli ini...

 tako tao.. RM 4.50 3 biji.. makan 2 orang memang tak puas dapat 1 biji setengah.. hehe

ini la rupanya.. sedap, ada sotong dalam dia... yummyy..


 okla.. cerita weekend aqil tidak berakhir di sini.. nanti story lagi ye.. bye. wassalam :-)



2 comments:

faiez said...

sedap ke menda alah tueh....mcm menarik jerk..xpenah mkn...

Suliana said...

faiez,

sedap.. kalau minat sushie, rasa nya lebih kurang mcm tu la.. mknn jepun :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails