Thursday, March 10, 2011

follower ke 142

Assalamualaikum..

Hari ni saje follower ku dah meningkat ke 142.. baru 142 dah kecoh?? hehe.. tak pe, slow2 dari bawah.. terima kasih kepada kawan2 yang sudi follow.. kalau dah sampai target yang ke dot dot dot, aku nak create satu giveaway la.. boleh? ada orang nak join tak agak2?? uppss.. follower yang ke 142 ialah puan nur dari blog ALL IN ONE.. thank you ye kepada kawan2 sebab sudi mendengar dan membaca kisah2 hidupku yang tak de la menarik dan extravaganza ini.. chewah...

dari segi follow mem follow ni, aku ni jenis tak kisah nak follow balik kalau disuruh :-).. tapi adalah lebih baik kalau kita follow secara ikhlas tanpa mengharap akan di follow balik.. tapi, best juga bila kita follow blog2 kawan alam maya ni.. cerita orang lain2 kan..pengalaman orang pun lain2..

okey la, hari ni tak de idea sangat nak coret apa2.. apa2 pun, kejap je esok dah hari jumaat.. tapi, bulan ni dan bulan depan, tak de plak cuti umum ye.. lambat lagi la nak cuti bulan mei ni.. nak apply cuti malas plak, nak buat apa la cuti dok peram banyak2 tu.. huhu.. penat plak rasa bila rutin seharian macam ni.. okla, bye. wassalam :-)

 

7 comments:

faiez said...

ramainyer follower die...good2x...

FazliShukor said...

ali dah nak kejar k.teh dahhhh.!!!wekkkKK!!hha

angah said...

saya (cewahhh saya la pulok) akk br 42 hek3x lagik 100 nk same sue tuuuu..

btol3x follow kene seikhlas yg bulehh kannn :p

Suliana said...

faiez,

tak de la ramai mana.. sikit je tu.. hehe..

ali,
kejar jgn tak kejar.. :-p

✿ etiey erywan ✿ said...

hmmm tak pe slow kayuh. arini bertambah lgi heh yang ke 144. nanti kalau singgah blog saya, jgn lupa tinggalkan link yer. nanti leh selalu singgah sini... slam kenal

Suliana said...

etiey,

terima kasih singgah :-)nnti sy jenguk blog awak plak ye :-)

axelida said...

kalau ada GA.. habaq kat akak nooo.. akak akan jd org 1st join nanti.. hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails