Friday, February 18, 2011

saya dapat tiket free :-)

Assalamualaikum...

Aku dapat tiket free untuk tengok movie.. yeay!! sempena birthday aku, nuffnang kasi 4 tiket free.. cerita apa tak tahu lagi.. tengok je la kat senarai movie tu nanti. so, tengahari tadi, berangkut la aku dengan adik2 ni ke nuffnang opis.. hehe.. penat juga kami berjalan, senang je opis dia.. cuma kena jengok2 sikit ala2 cik kiah masuk bandar.. hehe.. cantik opisnya, oren, open space semuanya.. nasib baik ada staff nuffnang tunggu tadi.. kalau tak de orang, buat penat kaki aku je menapak..


jeng jeng jeng.. eleh, macam ko sorang je dapat.. kekeke.. tak pela, nak show off skit.. hehe.. sebenarnya dapat 4 tiket, tapi aku dah kasi kat adik yang teman aku pegi amik tiket ni.. so, tinggal la 2 je untuk kami.. nak tengok cite apa ye.. cite blockbuster tak boleh plak pakai ni.. ntah mana cite blockbuster pun tak tahu.. hehe.. nak bawa aqil sekali la. tengok cite katun ke.. tak pernah bawa budak kecik ni.. camana la agaknya nanti kan.. ehehe..

ok, bye :-)

3 comments:

FazliShukor said...

kalau tgk cte katun kakteh tengok la cite YOGI BEAR!dekat TGV wangsa walk ade cite nie,tapi pukol 4.30pm je ade.tengok la bwak aqil,asal 2 jerk?aqil xkene tiket eyh?yang lagi 2 tiket bagi spe?

ejaMaria said...

best nyer... klu akak dapat nnt (kalau?)... 4 tiket sume tu pakai... akak + hubi + laila + nayli... luqman je tak yah tiket... duk atas riba... ;p

Sue, len kali klu nak beli tiket... amik yg couple seat... bole duduk bertiga ngan Aqil... tak yah pangku... TGV wangsa walk ade couple seat tu... ;p

juanita said...

Owh....klu beday nn bg free tiket ek. Heheh..xtau laks sbb baru join nn n slalu dpt tiket free dari contest....,

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails