Wednesday, February 16, 2011

menulis

Assalamualaikum..

Hari ni ada mesyuarat utama kami.. lambat skit update blog ye.. kepada rakan2 sekerja ku yang melihat2 aku asyik melihat blog aku dan membaca blog orang lain, aku take five jap ni.. hehe.. kasi chance la.. takkan nak concentrate keje je kan. pening la kepala kan.. hehe.. bukan curi tulang ye, take a deep breath.. hehe..

Banyak betul gambar yang tak di upload dalam blog aku ni.. tentu2 la gambar anakanda ku.. maknanya banyak la cite yang terkumpul kan... hehe.. lihat ni.. si kecil ni dah suka nak menulis.. bulat-bulat.. kalau tengok carta perkembangan anak dalam buku yang bawa pegi inject tu, antara umur setahun lebih (kalau tak silap) dia sudah boleh menconteng..


kat dinding pun ada kesan conteng pensil.. tu dia conteng dalam bilik utama.. semalam, dia dah jumpa pensil warna aku.. sekotak 24 batang pensel warna.. dah lama tak pakai, semenjak dah tak buat taking off.. huhu.. panjang2 lagi kaler2 tu sume.. alih2 dapat kat aqil, excited betul dia menconteng.. tak pe, nanti ibu buka kelas mari mewarna ye..  sayang nya kaler aku tu.. dah dibuat main plak.. ingatkan nak simpan untuk aqil sekolah.. haha.. gile kedekut ibu :-)

tadi dapat emel dari bos berkenaan meeting yang diuruskan oleh unit kami dengan ucapan terima kasih..

Mesyuarat  was undertaken fairly good with all the datas etc.
We might be able to contribute well to the department with such good work.

Thank you very much

kan ke bagus dapat bos macam ni kan, menghargai kerja anak buah.. oww.. bos paling baru kami.. baru sebulan.. banyak betul bos aku sekarang ni, bertukar2... sorang masuk, sorang kuar.. yang paling baru ni, sempoi sangat.. 

ok dah.. sila bekerja kembali :-) wassalam..

6 comments:

Nur Hasyimah Mahasan said...

perkembangan yg bagus tu...irsyad pun suker nk menconteng n colour....dulu calour ngan croyon skrg dh update skit guna luna dh..hehehe

Suliana said...

hehe.. siap kena careful tgk apa yg diconteng:-)

ejaMaria said...

ok la bos sempoi... nnt belanja makan lagi... ;p

Suliana said...

kak maria,

hihi.. x tahu la tu.. ni akitek tau 54 kitorg..

littlehumblelynn said...

sue


siaplah dinding kat umah tuh...:-)

MommyAqil said...

suliana..hihii...aqil saya pon ade menda conteng-conteng tu..tapi sampai pen dia dah masuk ke dalam jugakla sebab tekan kuat sgt pny pasal..huhuhu...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails