Wednesday, February 9, 2011

mandi manda

Assalamualaikum...

Cerita aktiviti cuti tak habis lagi tau.. tapi macam mood nak menulis blog ada sedikit merudum.. tapi tulis juga la bile mengenangkan kena jaga hati encik nuffnang kan.. kekeke.. okla, kali ni aktiviti aqil merasmikan kolam mandi hadiah hari jadi pemberian atok & tok ma.. kolam ni stable juga la bila tengok. paras lutut orang dewasa, tak boleh isi air penuh2, takut lemas.. lagi satu kang membazir air :-P kolam ni kena pam. dekat base dia pun jadi macam tilam la, so bila lompat2 tak sakit sangat. dinding dia pun kena pam.. kawan main air adalah aiman.. yang dua orang cenonet tu, cannot main air lagi yek.. hehe..

 budak2 ni excited sangat nak main air.. orang pam pun tak habis lagi..

 ehem ehem.. ni la uncle oko.. tukang pam.. kena dera skit ye sblm jadi ahli keluarga.. :-)

 air belum cukup, dah berenang2 dulu.. hehe

 side view.. hehe.. letak buah epal sebijik.. 

 aiman.. tersenyum riang dapat main air..

aqil lagi la excited.. dengan bola dan belon..

so, main air adalah berlansung mandi pagi dan petang.. mandi  manda dalam kolam pulak sehari tu.. tu yang sampai kecut2 dan kuku kaki yang sakit tu pun dah hilang dalam tu.. hehe.. 

okey dah.. wassalam :-)


5 comments:

Erin Rashid said...

pool dia cantik la sue
tak pernah tgk design ni lagi
btw, ibu len kali kasi pakai sepender la
nnt aqil segan
hihiihih

Suliana said...

erin,

adik aku beli kat toy r us (tul ke eja ni)....

aku tak kasi pakai spender, kang dia berak dlm air, senang aku nmpk.. haha.. dia berak sembelit memanjang skrg ni..

Nur Hasyimah Mahasan said...

cekci la mandi....pakai la sluar ke..hehehe

FazliShukor said...

buah epal yg xleh bla tu,HAHAH!!

Ilhamny.com said...

cantik pool tu..tp linda tringat ilham masa umur 2tahun, mandi pool mcmtu ngan cousin2 dia, tetiba jek,leh dia berak dlm pool tu..berterabur lari suma cousin2 dia kluar..hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails