Saturday, February 5, 2011

makcik popular

Assalamualaikum..

Dah nak masuk dua hari tak update blog.. huhu.. tak berkesempatan nak curi2 update blog walhal banyak betul cerita yang boleh jadi modal untuk dicelotehkan.. ok, kita kasi yang simple2 dulu la yek.. cerita aktiviti seterusnya akan diupdate later on..

kami adik beradik sume balik cuti kali ni.. so, memang penuh sampai tido depan pintu sape yang balik lambat or yang bujang2 lelaki tu la kan.. makanya, riuhla rumah dengan atok nenek, mak budak, bapak budak, dan budak2 yang tak de la ramai mana, 4 orang jek.. hehe ..

Dalam rumah ku ini, ada seseorang yang paling diminati oleh anak ku aqil dan anak sedara ku aiman ni.. hehe.. kecik2 dah pandai bodek okey.. ni sume gara2 nak main i-phone mak ida tu.. apa saje mak ida suruh buat, mesti buat punya la.. mak ida gosokkan gigi mesti jadi punya la.. moh ler kita tengok gambar2 budak2 ni mengikut perintah mak ida asalkan dapat main i-phone nya.. huahuahua.. so, pakcik makcik lain yang nak tackle diorang ni pun, mesti ada sesuatu yang special untuk diorang cium2 korang.. haha


sape nak main game amek gambar dengan mak ida dulu.. - ugutan mak ida :-)
berebut je kejenya budak dua orang ni.. bila tak de, mencari pulak.. hmm.. tu la aqil dan aiman :-)

 camwhore dengan memek muka.. aqil muka tak sabar dah tu..

adik affan atau mat senyum baru nak join... comelnya gigi buruk aqil tu.. huhu

 smile...

haa.. ni cucu atok paling bongsu setakat ini.. 4 bulan dah darwisy.. darwisy tak masuk dalam geng camwhore tu sebab dia tido.. rugi betul kan.. kalau tak mesti dah ada gambar cucu atok 4 orang..  darwisy belum pandai tunjuk belang lagi- even pakai suar belang..hehe.. baik je dia.. bergaya dengan baju nek jun bagi.. comel sangat.. 

okey.. begitu ceritanya.. esok dah nak balik kl.. argghh.. dah lama bercuti, rasa malas pulak nak kerja.. chaiyok  chaiyok.. semangat perlu ada ye.. hehe.. bye.. wassalam..



2 comments:

suhaida shukor said...

Mak da tantek .. sebab tu anak buah cukeee.. HAHA. Aqil yang sangat politik baik ngan mak da sebab I phone =[

Suliana said...

ida,

semalam dia pggl mak ida game.. haha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails