Monday, February 21, 2011

KLCC - aqil datang

Assalamualaikum...

19 Februari 2011.. buat pertama kalinya aqil sampai di KLCC.. ibu dan ayah dah selalu.. lebih2 lagi KLCC ni adalah tempat memory kami dating dulu.. kuikuikui.. yela, dulu tak de tempat lain nak pegi, tawaf klcc pun jadi la dari pagi sampai petang.. haha.. ok, lupakan cerita dating.. ni cite aqil okey :-)

tujuan utama nak gi klcc adalah nak tengok movie.. yang dapat tiket free tu.. pukul 11 kami dah sampai.. tapi malangnya, cerita yang suamiku nak tengok tu sume 18 ke atas.. aqil tak leh masuk.. tu yang payah bawa anak ni.. cite yogi bear plak pukul 2.30 tapi 3D, tak leh masuk kalau pakai tiket free tu.. harga tiket 3D adalah rm 18, aqil plak RM 13.. huhu.. tak payah masuk la.. jom tengok gambar aqil.. sangat hepi dia dapat jalan2..

 menuju ke aquaria..

 suka naik escalator dan tunggu masa untuk lompat :-)

 sarapan pagi & makan tengahari di suria klcc.. favourite meal is fettucini carbonara di milano cafe :-)

 apa la yang ditenungkan tu..

happynya dia dapat jalan yek..

okey.. next story akan diceritakan pengalaman yang mengujakan di Aquaria KLCC..


3 comments:

Eyriqazz said...

buat pertama kali?hik3...plan nak bawa alisya ke aquaria jugan nanti...

axelida said...

Happy BESTday sue... semoga segalanya BEST2 sokmo

Suliana said...

iman,

ye, baru first time pegi.. hehe..

kak ida,
tq...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails