Saturday, February 26, 2011

Happy weekend to all !!

Assalamualaikum..

Selamat hujung minggu!! pegi mana weekend ni?? me, may be tak pegi mana2 yang jauh .. duduk rumah kemas2 rumah & balik kampung lenggeng rasanya.. kat sana ada sambutan maulidur rasul.. boleh la rasa makanan yang sedap2 dan banyak itewww.. :-)

Dikesempatan pagi ni , sementara tunggu ayah aqil balik dari beli sarapan, sempat la aku mencilok tulis blog ni skit.. keje rumah banyak tak settle lagi.. nak tinggal rumah, mesti la kemas2 rumah dulu kan.. tak de la balik rumah nanti, macam tongkang pecah.. at least esok, dapat la rehat sikit2 kan..

hmm. tengahari pulak, nak masak apa yek.. lauk basah sume tak de ni.. ke macam kena pegi tesco, kalau ada kaunter bayar cukai buka, boleh bayar cukai.. cukai pintu, cukai tanah, cukai apa lagi sume belum bayar.. indahwater pun ada.. apasal cukai2 ni sume awal tahun yek... nasib baik dia kasi masa untuk kita kumpul duit gitu.. sebab due datenya macam bulan 6.. tapi yang kena bayar sekarang, adalah cukai pintu kot.. sebab due datenya dah lepas.. kang tak pasal2 rumah kena sita.. huhu..

okeyla kawan2.. have a great weekend ye.. babai & wassalam.. nak sambung balik vakum.. :-)

1 comment:

kak ina kl (1) said...

dah lama tak shopping sogo..skrg ni tekad tak nak gi dulu..nak kumpul wang..

cukup bulan dapat gaji pastu kena keluar duit bayar itu dan ini

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails