Monday, February 21, 2011

happy birthday to me :-)

Assalamualaikum..

Mood happy today :-) cos today is my birthday!!! happy birthday to me..  saya sudah 29 tahun.. oucchh.. sudah melewati akhir 20-an.. takut tak? tahun depan dah 30.. aiihh.. perasan muda je lagi.. pas tu bila orang panggil "kak" rasa macam eh tua sangat ke aku?? hehe.. sila sedar diri ye. dah nak masuk 30 tahun depan..

ok, my wish macam biasa la.. semoga diri ku panjang umur.. umur panjang tu dengan keberkatan lagi baikkan :-) moga diriku sihat selalu, murah rezeki, bahagia selamanya bersama suami, anak dan keluarga tersayang..
terima kasih atas semua wishes either from sms, blog, facebook (may be kawan2 lebih alert dengan adanya FB ni ). antara message yang diterima (orang first) pukul 12 semalam adalah dari my bff - lah.. yang kedua suami ku pagi tadi.. dan kawan2 lain.. tq all.. message dari mama "..bertambah umur, bertambah matanglah lagi dalam melayari rumahtangga dan mendidik anak..." baiklah mak encik.. :-)

untuk besday ku kali ini, aku 'menghadiahkan' kek coklat untuk kawan2.. haha.. dah lama tak buat kek, tiba2 plak buat kek..kepada kawan2 yang makan, kalau sedap cakap, kalau tak sedap, diam2 jek.. kek tu tengah kurang masak walhal tepi dah masak. may be masa campur2 bahan tu tak betul kot.. tak pe, practice make perfect.. lepas ni, aku buat lagi kek.. kasi lagi kat korang eh.. jangan serik untuk makan..hehe.. resepi amik daripada blog kak ummi..  kek tu walaupun kureng masak tapi sedap juga (nak juga kata sedap), kalau buat betul caranya, mesti lagi sedap.. hehehe..


ok.. bye.. wassalam :-)

14 comments:

angah said...

hepi bedei sue :) 21.02 yekkk.. akk doa moga aqil cpt dpt adik.. ngeeeeeeeee..

oopsss lupe.. nnt leh order kek dr sue hehehehhe..

isyaputry said...

uiks..ramainye sama besday arini...dayu..yun..

anway...


happy besday sue..semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki ye... hihih ala baru 29..tak tua la..hihih

Me_Lina said...

happy birthday su! semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki... sihat tubuh badan... amin2....

faiez said...

wah..pos la kek tu sue....happy besday!!!!

SiNoMoSa said...

salam ngah,

happy birthday!
i dah makan kek u..toce2x!
smg Allah sentiasa merahmati anda dunia dan akhirat..
uiks jgn ler takot nak masuk 3 Series muahaha

ARNA said...

Happy besday kak Su :)
Kak su x nampak makin tua, tp nampak mcm budah sekolah lagi hehehehe
Nak keeekkkk

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

epi besday ibu aqil.. =)
semoga panjang umo, murah rezeki
& dipermudahkan segalanya dlm idup..

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

epi besday to u ibu aqil.. =)

MommyAqil said...

Sue!!Happy Birthday..Semoga bertambah murah rezeki dan dipanjang kan umur..

***Sedapnyaaa kek tu...

aMiYs said...

happy birthday su.. :):):)

Suliana said...

kak is,
terima kasih.. nak order kek? yekyek je.. hehe.. tgu expert dulu ye.. :-)

elly@mama isya,
tq.. oo ramai ye bday ngan su.. yg su tahu, su tak ramai kwn yg beday sama tarikh..

kak ena,
tq atas doa itu :-)

faiez,
nnti abg posmen mkan.. hehe..

kak syim,
tq.. cane? sedap ke? hehe..

nana,
tq.. mcm budak sekolah? ni yg nak kasi kek besar kat nana ni.. :-)tapi, kek hari ni dah licin, tak sempat kasi nana.. hehe..

leily,
terima kasih..

mommy aqil,
terima kasih.. cuba la buat kek tu.. hehe

Suliana said...

tq amisy@ syima.. :-)

mamamuaz said...

happy besday su!!! ;) moga panjang umur n murah rezki...

Nur Hasyimah Mahasan said...

happy belated birthday sue..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails