Saturday, February 12, 2011

hadiah

Assalamualaikum...

Beberapa hari yang lepas, aku terima emel dari nuffnang!! memberi hadiah berupa 4 keping tiket menonton wayang sempena birthday ku di bulan Februari.. ada sape2 yang dapat lagi?? hehe... anyway,  terima kasih Nuffnang!! kata nya dipilih secara random.. kena ambil tiketnya di ofis nuffnang.. kat mana opis nya ni.. google punya google, oww.. dekat je ngan opis aku.. nanti2 free sikit, boleh la jalan kaki ke sana.. cerita apa yang bakal ditonton tidaklah pula dinyatakan.. apa2 pun, kena pegi amik cepat2, sebab ada expiry date juga..



hmm .. dah lama juga tak tengok movie ni.. terfikir juga, boleh kah membawa si kenit ni bersama?? 4 keping plak tu.. time bila pulak nak tengok wayang ni eh.. hehe.. perlu ke buat GA? hmm... tak bersedia lagi nak buat GA ni.. tunggu la bila dah establish dulu.. hehe.. 

Lagi satu yang memberi konon2 hadiah adalah SOGO.. tahun lepas boleh terima lagi kasi mug. tahun ni apa tau dia kasi.. dia kasi boucher.. banyak boucher dia tapi bersyarat pulak.. contoh, beli RM 100 dapat boucer RM10.. pastu dapat point2 macam tu.. hmmm.. ni sape yang kasi hadiah kat sape tak tahu la.. aku ni kalau aku cite2 pegi SOGO tu, tak de nya aku beli sampai RM 100 kecuali masa nak raya.. kalau time2 tak raya ni, aku pegi makan je kat SOGO tu di samping aku cuci2 mata beli baju aqil yang tak sampai pun RM 100.. hmm.. macam2 hal..

anyway, thanks a lot!! bye.. wassalam :-)

5 comments:

faiez said...

rezeki jgn ditolak...best2

finas said...

datang sini..tk tahu nak tinggal jejak dimana...

littlehumblelynn said...

bab wayang tuh sgt best,,kak lin dh 6 thun x dpt tgk wayang tau!!

Nur Hasyimah Mahasan said...

tul2..sogo memang banyak bg voucher tapi tu la bersyarat lak kan...syim dpat ari tu...

axelida said...

akak pon dpt tiket tu... tp tak pegi2 lg nengoknya... expired 15hb pulak tu... mcm wat kenangan jer tiket2 tu nanti.. huhuhu

haha yg sogo tu Damya wat main jual-jual jer... sbb tatao bila nak g soping seratos hinggit tu.. kalau tak de time limit ok gak kalu simpan.. hmm

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails