Saturday, February 19, 2011

bunga bunga sweet...

Assalamualaikum..

Semalam, jalan2 ke KK Home Deco.. saje nak cuci2 mata sebab kat sini sure tak beli barang kan.. yela, stok mahal2 plak tu. ada juga yang murah, tapi tak rasa nak beli apa2 .. hehe.. tapi, bila tengok bunga macam geramnya.. tapi aku tak reti nak deko2 rumah ni.. jom cuci mata sambil tengok2 bunga.. mana tahu dapat ilham nak letak kat mana.. ehehe...

 aku suka bunga kecik2 macam ni.. tapi macam kena beli je pagar kat belakang tu, baru cantikkan.. hehe.. berangan..

 yang ni pulak, kenan kat pasu..besi rasanya.. kalau aqil baling, sure tak pecah.. hehe.. dalam senarai ye :-)

 yang bunga kecik2 ni yanti plak suka. cantik juga la.. tapi untuk CNY agaknya..

 hai.. sweet nye kamu sang bunga..

banyaknya bunga.. aku pulak tak dapat nak imagine kat celah mana aku nak letak bunga2 ni.. padahal kat umah memang tak de sekuntum bunga pun.. kalau dapat yang berkaki tu, letak kat celah set sofa.. haa.. baru seri skit ek? :-) jangan habuk tebal sudah..

apa2 je la.. yang penting, ongkos mari sini dulu.. kang ada yang makan bunga je.. hehe..

bye. have a nice weekend..

4 comments:

:: noremy bte rahmat :: said...

cantik..

kita pun suka pasu besi tu..

ejaMaria said...

hehehe... akak pun cuma ada 2 koleksi bunga... satu beli lepas dah ada 2 anak dara... then satu set lagi beli masa masuk rumah baru... takde deco2 beria... letak je dalam pasu... tip dia... klu pasu dah lawa, letak bunga pacak2 je pun jadi lawa... tapi pasu lawa slalu mahal... sbb tu tak beli slalu... ;p

littlehumblelynn said...

sue

x pernah lagik ke HOME DECO nih..mahal ke?kak lin x tau..mmg x minat deco umah guna bunga..dr dulu lagik..sbb tu x gemar english style..hehhe

Suliana said...

noremy,

cantikkan.. sweet je :-)

kak maria,
haah la, betul tu.. tgk la nnti dah stabil skit,akan ku soping sume bunga2 ni.. ehehe..

kak lyn,
dia kan ada set perabot english style gitu.. mahal le.. tapi bab bunga2 ni su tak sure la mahal ke tak, tak pernah survey kat tmpt lain..tpi bunga dia sweet je :-) rumah su plak mmg tak de style.. hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails