Friday, January 28, 2011

pindah randah

Assalamualaikum..

hari ni lambat update blog.. banyak hal nak kena settle. hari ni aku decide untuk naik juga ke tingkat 14.. pindah randah la pulak hari ni.. sakit pinggang.. dulu duduk dalam bilik, sekarang duduk kat partition.. untuk sementara waktu kena duduk kat tempat teknisyen. report dah la melambak gile. memang tak selesa duduk sini..

 barang tengah kelam kabut...

ni la tempat baru aku.. sempit.. 

tak pela, sementara menunggu renovation, duduk la yang mana2 patut. tapi still tak puas hati.. :-/ tempat aku yang sebenar2 nya orang lain duduk. tak nak gerak plak tu. barang2 pun kena jaga elok2, yela, kan tempat ni macam expose kan. orang lalu lalang ntah sape2 kang takut ada yang panjang tangan. bukan orang sini la, orang lain.. hehe.. dulu duduk dalam bilik tu beg atas meja pun tak heran sangat.. sape la nak amik.. hmm.. aku plak bukan jenis yang sume nak kena kunci, leceh la..

tak pela, sabar jela. janji sebulan. tengok je la camana progress..

bye.



7 comments:

sahromnasrudin said...

cantik tempat kerja awak..tempat kerja saya serabut cikit huhuhuhuhh

Suliana said...

cantik ke?? alhamdulillah.. :-)

mamaelly said...

hihi sue...hubby elly abg bebel hilang hp kat jkr pagi tadi..huhuhu

Suliana said...

elly,

ye ke? cawangan mana pegitu?? dah hlg tu may be susah nak jmpa balik.

ejaMaria said...

macam ku kenal tempat itu... hihihihihi...

Suliana said...

kak maria,

sebelah tempat kak isna dulu.. byk lampu dah terbakar, suram jek..

ARNA said...

perghh gambo dari tepi tu macam anak dara jer lagi
hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails