Monday, January 3, 2011

permulaan kerja 2011

Assalamualaikum..

camana hari pertama kerja dalam tahun baru ni?? aku pagi2 lagi rasa macam lengang je, tiba2 dapat call untuk discussion.. dapat la keje skit. tapi rasa letih2 plak hari ni. may be sebab 3 hari dah bangun lewat, tetiba hari ni kena pegi keje, menguap je la keje nya.. pagi tadi, jalan tak jem sangat.. may be orang banyak cuti hantar anak sekolah on the first day..

aku plak, perasaan malas nak update blog pun ada.. dah 3 hari cuti, kalau tak silap 4 entry baru aku tulis, so, idea dah tak de. haha.. so merepek je la kat sini kan.. tadi lunch hour makan nasi ayam di sogo. sogo nampaknya macam clear je. sale pun sikit2 je. kalau kat floor baju anak2 tu, memang lapang kat tengah tu.. so, kalau nak membeli, macam nanti la dulu. hari tu dapat flyers ada warehouse sale 9 hb kalau tak silap. tunggu yang tu lah kalau nak menyoping baju murah2.. huhu..

oklah.. back to work .. sebelum, silakan melihat picture aqil yang tak malu berebut kerusi di rumah pak da nya.. macam kerusi dia jek. sume orang duduk, sume kena tolak.. nampaknya, kena beli satu macam ni.. hehe.. bye. wassalam :-)



2 comments:

sahromnasrudin said...

assalamualaikum..pejabat lengang ..ramai sgt org bercuti huhuhuh

Epul Azimi said...

first day ari isnin mmg biasenye rmi yg mintak cuti sbb nk hantar anak ke skolah atau nk uruskan urusan kat skolah kan.tu senyap jew.hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails