Friday, January 7, 2011

perhiasan rumah

Assalamualaikum..

Alhamdulillah, task yang seminggu buat hampir siap. dah siap pun, tapi tak nak lega2 dulu, takut bila pengarah dah semak, tukar lagi!!!!!!!!!!!!!!!!!

ok, cerita lain. korang2 ibu2 mesti suka kemas2, susun atur rumah kan? hehe.. aku suka jugek. tapi semenjak ada anak kecik ni, tak dapat nak letak sesuatu tempat di tempat yang sebetulnya.. ada je yang tukang alih. dulu, masa duk rumah sewa, masa tu berdua lagi. tak de mood plak nak cantik2, sebab fikirkan, bukan rumah kita pong..

sekarang ni, bila dah nak menyusun sesuatu benda, ada pulak makhluk Allah yang bijaksana mengalih2.. sehati sejiwa betul dengan ibu dia ni. ibu minat, dia pun minat.. cuba tengok gambar di bawah, kat mana barang perhiasan aku berada??



hmm.. cam tu la citenya.. bila dah susun2 kat kabinet tv tu, ada je yang mengalih, masuk bakul beskal dia. setakat hari ini, ada 2 dah yang pecah. tu sume door gift yang kawan2 kawin dan juga kenduri2 kawin orang.. camana nak berhias tu?? pasu bunga pun tak de. kalau balik kluang, budak kecik ni suka benar mengutis bunga tok ma dia.. sian kadang tengok berterabur je span bulat2 kat karpet.. kuikuikui..

hmm.. agaknya memang belum masa nak berhias kot. ke korang camana?? hehe.. wassalam..

1 comment:

Ilhamny.com said...

dulu berangan nak beli almari perhiasan kaca yg ikea punya tu..berangan dah lama..tp sampai skrg xbeli2..sbb pikir2 faktor kat atas tu lerr..krg ada pulak kaca tu terbalik sbb asik main bukak tutup pintu almari...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails