Tuesday, January 11, 2011

masak apa malam ni??

Assalamualaikum..

makan apa malam ni?? soalan yang pening tapi penting untuk dijawab. kalau tidak, perut yang menjawab... hehe.. ini kami hari isnin.. siang makan sup tulang.. jadi plak aku buat. dengan adanya pengomen daging terbaik, tentulah empuk daging aku kan. haha.. tara.. sup daging.. first time buat ni..


bila weken, malam plak tak tahu nak makan apa kan.. so, dah kenyang sebab tenghari makan pukul 4.30 petang.. gile lewat.. so, tekak terasa nak makan manis2.. jom  beli kek di secret recipe.. yang ni, budak sibuk, tukang  makan...


 jari nya pun sibuk nak colek2 carrot cake punya cheese.. nasib jari comel, kalau tak, ibu titik2 tangan dia..


my fevret kek.. chocolate indulgance.. hehe..


tu cerita dua hari lepas, tapi balik ni kena cari ikan la.. bankrupt kalau hari2 makan kek secret.. hehe.. bye. wassalam!! selamat memasak ...



1 comment:

kakpah said...

salam, kalau makan pukul 4.30 tu bukan makan tengahari lagi dah tu. Dah kira makan malam haha..
sedap makan kek..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails