Tuesday, January 18, 2011

Makan di Dapur Penyet

Assalamualaikum..

tadi tengahari, bos belanja lagi.. haha. baik hati betul bos2 aku ni asyik banje je kan. actually, big bos yang baru ni akan pindah keluar dari JKR. so... lunch kami tadi di taja di Dapur Penyet Maju Junction..

Dalam banyak2 kedai di Malaysia yang dah penyet2 ni kan, ni la baru first time aku makan kat kedai yang bernama penyet ni.. selalu nak makan kat MJ ni asyik full house je.. so kali ni rezeki kami, kalau tak bengkok la boss ke Pizza or kenny rogers.. hehehe..

 penuhkan satu bahagian PMO kami :-) gambar gegar..

 bab makan memang ceria jek.. cuba kalau keje banyak.. :-(

 ni pilihan bos.. sume sama. tapi memang best. ayam bakar. rasa ayam tu macam sate.. tapi sambal dia pedas gile.. mulut dah jadi mulut angelina jolie lepas makan.. sedap!! len kali pegi boleh order ayam bakar..

 nasi.. set ni lebih kurang RM 7.90

muka ceria dapat makan.. hehe..

ok, pas makan, ucap time kasih.. pas tu.. kami berjalan ke jalan haji taib.. yeay!! dapatla apa yang dikehendaki.. gila rambang mata kat sini.. sume tengok sume nak .. hehe.. tapi yang pasti nya, kena beli borong dalam 3 - 5 bungkus, baru dapat harga murah.. nasib baik tadi kawtim dengan akak yang memang nak buat bday anak dia.. so dapat la harga borong.. hehe.. okla.. sekian. selamat membungkus jajan :-)


9 comments:

ARNA said...

jalan haji taib kat ne akak? ada apa kat situ?
xde gambar suliana bibir angelina jolie ke?? haha

Suliana said...

ala. blkg tune hotel tu je, jln depan skit :-)

bibir i ok je.. merah2 gebu gitu.. hehe

Ilhamny.com said...

kedai baru ke..??mcm xpenah nmpk pun sblm nih..

Suliana said...

linda,

yup.. kedai baru dah 2 3 bln kot..

Eyriqazz said...

nyam2..pekena ayam penyet memang terangkat..

P/s : dak ofis iman cakap sue cun...hik3...

Suliana said...

ahaks.. mekacih ye ckp ngan kawan iman tu.. terus bersemangat nak wat keje ni.. kekeke

Sharinginfoz said...

seronok kan kalau org belanja

axelida said...

mcm sedap jer (harga pon leh tahan) harus pegi try pas nih...

oooo dah tao dah mr. eyriqass nyer nama --> iman ek?? hihi cute je nama dia

Kaseh NazLieza said...

dapnyer aym penyet..nk jg..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails