Thursday, January 27, 2011

jamuan makan dari Restoran Saba', Setiawanga.

Assalamualaikum..

Hari ni tengahari ku ditaja.. hehe.. hari ni ada one of the bosses belanja lunch. tapi makan di opis saje.. makan nasi arab tadi dari Saba' Restoran di Setiawangsa.. belanja sebab anak nya dapat masuk sekolah asrama penuh.. terima kasih.. kenyang juga la hari ini.. internet pun slow juga hari ini. so, aku buka picnik asyik lembab je.. so, tak de edit2 picture hari ni yeah..

 ni my unit-mate.. niza and yanti..

 the dishes

 kek dari fruity, sponsered by my unit..

 me.. hehe.. masuk juga..

 my bos yang kanan tu..

 barisan PP (except yanti) yang ceria nak menjamu selera..

 makan sume!!

 en yusof yang tengah tu yang belanja..

 konon candid.. hehe..

kak liza pengurus majlis.. hehe

haa.. punya la banyak gambar si yanti ni amik.. aku nak letak kat FB tak boleh, tunggu malam la baru boleh upload gambar.. kenyang.. banyak gile nasi arab tu, sedap.. lembut je ayam nya.. so, tengahari duduk bertapa di opis saje.. dah dua hari gaji, aku belum memulakan sebarang transaksi.. huhu.. banyak benda kena buat.. tak pela lambat2 sikit, baru terasa ada duit kan. even duit orang.. hehe..

dah. bye. wassalam..

3 comments:

ejaMaria said...

ingatkan gi makan kat Restoran nya tadi... tapi tetap jeles eh... memanjang bos belanja makan... akak nak balik CPPT balik... huhuhuhu...

Suliana said...

kak maria,

tu la.. akhir2 ni ramai plk bos yg blnja.. moga murah rezeki sume :-) kat sana tak blh masak2 lagi ke?? sian akak.. jom la tukar cppt balik..

NaDia CoMaNeCi said...

gatal tangan bila gaji x berusik yer..haha~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails