Wednesday, January 19, 2011

dah siap bungkus

Assalamualaikum...

Malam tadi, proses pembungkusan party pack aqil dah selamat berjalan :-) tak sampai setengah jam kami dah siap2 bungkus.. terpaksalah membungkus depan si kecik ni, kalau tak, bila masa lagi nak buat kan.. dia punya excited fuuuhhh.. puas menepis tangan kecik tu dari membuka semua coklat2.. dapat la dia buka 5 biji coklat,  tapi yang dia makan 2 biji jek, selebihnya ibu tolong makan... tengokla gambar dia nyibuk2.. ayah aqil pun tolong juga, tolong ikat..

 tengokla dia punya rambang mata, sume dia nak main tabur2... hehe


 tara.. ni la jajan untuk kawan2 aqil.. simple je.. ada 4 barang je dalam tu.. hehe. tapi yang penting, coklat2 yang ibu beli tu sedap sangat!! dah selamat hantar ke nursery pagi tadi...

budak tido on the way ke nursery.. :-)

okeyla, nanti sambung lagi yek.. nak gi lunch .. tata..

5 comments:

NaDia CoMaNeCi said...

rajin jer kalo utk anak kan..caiyok!!

Mieja@Amiizaa2001 said...

seronoknyaaa.....aqil dah nak 2 tahun:):)

ejaMaria said...

best nye... nak gak... ;p

angah said...

wahhh dh nk 2thn yeksss.. dh nk graduate bf dah su :)

hmmm kalo ikot thn lps, dh start sakit lom skrng ni?? :p

Ilhamny.com said...

sama la ngan ilham..sibuk jek time kita nak membungkus...tersengih2...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails