Friday, January 21, 2011

cerita birthday aqil

Assalamualaikum..

Semalam, birthday aqil, kami buat hi tea bersama family.. menu ialah spaghetti, french fries, puding koktel, kek dan lain2 lagi yang kecik2...simple je la.. hari ni aku nak tunjuk kek aqil je la.. hehe.. ni pun update secara pantas.. aku kat umah makcik kat gombak, ikut ayah makan tengahari di sini.. pas ni diorang akan ke klang pulak.. tinggalah kami dua beranak.. sesungguhnya bila dah dua beranak ni, tak dapat buat apa2, sebab aqil nak berkepit je.. ikut je kemana aku pegi dan buat.. haaa... rumah dah macam tongkang pecah.. okey2, jom tengok gambar aqil yang 2 keping ni..



kek nya sedap juga. aku beli kat sogo ntah apa nama kedai kek tu.. nak beli yang watak kartun macam tak sempat. lagi pun, aku lebih mementingkan kesedapan kek berbanding rupa paras nya.. hehe.. aqil pulak, bukan main lagi.. seharian dia tak tido bila dah ada kawan.. ibu pun dia tak kacau dan tak nenen..

so malam tadi, bila aiman balik, terjaga2 dalam tido.. melalak plak tu.. hmm.. tu la banyak main siang hari.. pastu, bangun pagi  je terus cari aiman.. hmm.. nak berkawan rupanya.. so hari ni aku cuti, duduk berdua je la ngan dia.. parents aku pun nak balik dah esok..

okey la, kang kalau berkesempatan, aku update lagi cerita birthday aqil ye.. :-)

bye. wassalam...

9 comments:

mamamuaz said...

aqil nak adik..heheh
hepi besday aqil...kejap je dh 2 tahun..misi ibu fully bf pun dh tercapai ;) apalagi su..misi seterusnya ;p

Mieja@Amiizaa2001 said...

Happpy 2nd birthday aqil....muaaaaaaahhh muahhhh:)

mamatofatin's said...

tu ar pasal..aqil nak addik tu..da dua tahun pun, da bleh tambah da..heheh

HAPPY BESDAY Aqil...ibu bg hadiah ape??

faiez said...

hadiahkan adik utk aqil k...

Ilhamny.com said...

kat sogo tu kedai tu namanya 'four leaves'.. encem nye aqil..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

dapnye kek..

hepy besday aqil.....

ejaMaria said...

comel nye Aqil pakai baju putih... nampak innocent jer...
hepi beday boy... Aqil doa banyak2 supaya beday next year dapat adik tau... ;p

Suliana said...

trima kasih aunty2 sume !!!

pasal nak kasi adik kat aqil tu, baby on the making.. haha.. tapi xde rezeki lagi setakat ni.. doa2 kan lah ye, nak baby 2011 pulak, sempat ke tak ni, hehe.. amiinn..

tiefazatie said...

hepi besday adik aqil!
moga jd anak yg soleh..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails