Monday, January 24, 2011

cerita birthday aqil - penutup :-)

Assalamualaikum..

hari ni lambat sangat nak update blog.. biasala mood isnin. banyak keje nak kena settle.. huwaa.. tadi dah berarak ke cimb bank untuk mencari sesuatu.. melecet kaki guwe.. walau bagaimana pun, blog harus di update.. kan tahun depan target nak masuk paper, nak capai sasaran 12k sebulan tu.. hahaha.. berangan je lebih...

okey2.. ni nak cerita pasal birthday aqil lagi.. haha.. sila la jangan muntah yek.. birthday nya setahun sekali je.. tahun depan lain pulak ceritanya. ibaratnya, kalau birthday aqil ni, mesti la ceritanya tak habis2 sehingga penutup bulan januari.. hehe.. tu belum masuk berita beday mak dia plak.. kekeke...

okey2.. jom tengok hadiah apa yang aqil dapat. terima kasih banyak pada atok & tok ma, mak2 sedara aqil dan nenek sedara aqil yang kasi hadiah ni!! ibu aqil tak kasi lagi.. ala, selalu dah kasi aqil hadiah kan :-) kek beday tu hadiah ibu la tu.. hehe..

 abang aiman kasi pistol... suka dia..

tok ma kasi pool.. ni pun dia suka.. kang balik kluang, boleh main dengan aiman.
main sorang2 tak best..
ni tuala katak.. tak boleh edit la plak.. hehe.. nek jun kasi.. ibu yang over, cute sangat .. hehe
mekacih nek jun, buat susah2 je..
ni plak doodler mak ida kasi.. suka dia main tulis2.. ibu pun tumpang tulis juga.. 
mekacih mak ida..

okey tu je hadiah aqil dapat.. alhamdulillah, tak payah dah ibu beli hadiah2 aqil plak.. ibu dan ayah dalam proses mengukuhkan kewangan, so kena jimat2 sikit.. hehe.. nanti kita dah stable, kita beli macam2 ye aqil :-) insya-Allah.. amin.. itu sahaja cerita birthday aqil untuk tahun ke dua.. habis sudah .. bye!! wassalam.. 

2 comments:

Ilhamny.com said...

lorrr ibu pun dah bertukar jadik puteri katak kerr..??hehehe
tp cantik larr..kat mana nek jun beli tu..??nak cari gak..hehehe

Suliana said...

linda,
ntah la yek. may be kat ikea kot sebab dia suka ke sana.. nanti su tnya eh.. ibu kepada putera katak.. hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails