Monday, January 10, 2011

cepatnye..

Assalamualaikum..

Pagi yang huru hara.. hari ni bangun awal, memang dah niat hari jumaat lagi, kena pegi keje awal, sebab kena set  slide untuk pengarah. kot2 la ada major changes kan.. haa.. sekali tu, kuar rumah awal pun, sangkut kat jem.. sampai2 je, sempat la punch, makan sume. sebab tengok macam tak de apa je, aku pegi la sarapan dulu kan..

sekali dah duduk diam2 dalam 10 minit, dah macam garuda melanggar tempat aku ni.. last minit changes.. adoi.. arahan by fon je nak tukar2 slide tu.. masak la.. kelam kabut jap kami2 sume ni.. sekarang ni, dah aman tenteram kan.. sume dah pergi mengadap meeting. harap2, tenang la sampai ke petang. tapi, aku rasa, balik je diorang dari meeting tu, mesti ada keje kena buat.. waa.. dah la keje sedia ada tak siap lagi, tambah plak keje baru ni...

ntah le, bulan januari ni paling sibuk kot. pejam celik, pejam celik, dah 10 hb hari ni.. banyak keje tak siap lagi.. bagus juga dah 10 hb ni, lagi 15 hari gaji.. waa... lambat gile gaji.. nak beli goodies untuk nursery aqil lagi, kena korek tabung la jawabnya.. kuikuikui...

eh, semalam kan AJL kan. malas la nak review.. penat tunggu. tapi yang paling best show dato' siti la kan. macam dia plak yang bertanding kan.. besttt.... lagu yang menang tu ok ke?? boleh la, may be liriknya yang puitis kan. len kali kalau nak memang, buat lagu yang ala2 orang tak faham, mesti menang.. kekeke.. dapat plak ketua juri m nasir, mesti la kena puitis..

sebenarnya dalam2 banyak2 artis yang bertanding tu, aku paling suka juga kalau 'dia' menang. 'dia' tu biarlah rahsia :-) sebab dia dah lama nyanyi2 ni, pastu masuk final je, tak pernah pun menang, kesian dia.. kasi la chance dia menang.. kekeke.. 

okey la.. back to work. kabel tak bawa la plak hari ni.. tertinggal plak. bye. wassalam :-) have anice day!!!!!

4 comments:

Syahada Ahmad said...

sape kah artis itu? :p
*mode : bz body :p*

Suliana said...

sya,

ala sya ni. tnya plak. kekeke.. T la :-) malu nak cakap. hahaha

Ilhamny.com said...

linda tau siapa dia tu...tomok kannnn..????hehehe
kalau tul, tomok mmg ok smlm, smlm target vokal terbaik, x black, faizal tahir atau tomok, alih2 dpt kat hafiz plak...

Syahada Ahmad said...

hahaha....bole pulak malu2.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails