Thursday, January 6, 2011

bila diri keletihan

Assalamualaikum..

semalam, pukul 11. 30 malam baru sampai rumah. ada keje urgent kata nya. sume urgent la sekarang ni, tak de yang tak urgent. mujur ada driver opis, kalau tak aku balik naik komuter, dah la tak reti nak balik ampang camana.. nasib baik bos aku sudi tunggu (yelah, dah dia suruh buat kan). staff aku pun ada sekali dibantu oleh puan dari unit lain. baik hati sungguh. kalau aku buat sorang2 ni, mahu aku tinggal je, balik terus, tertekan. lagi banyak kepala, lagi ramai boleh bantu dan kasi idea..

hari ni plak, bila dah siap, datang pulak format lain!!! stress tak macam tu? macam ni mati la aku dok copy paste je. ye, keje aku copy paste, buat summary, tally ke tak - bab ni paling pening-.. PMO kan, macam tu la.. grrr.. kadang2 suka je aku duk unit ni, tapi bila keje macam ni repeat banyak kali, aku rasa fed up. orang ni nak macam ni, orang ni nak macam tu...

 brain storming.. "tally tak tally" dah macam akauntan plak.. kekeke.

aku nak masuk jugek :-) 
ni meja aku. dari tahun  lepas macam ni la rupanya. tak sempat nak kemas..

okeyla, memandangkan diri dah pening, sempat lagi aku apply cuti.. hehehe.. cuti thaipusam 20 Jan, aku sambung sampai jumaat tu. pas tu cuti raya cina, aku amik seminggu tu. planning tak tahu nak gi mana lagi.. duk rumah pun okey je.. tapi yang 20 Jan tu, harus kena prepare something untuk bday aqil.. ala bang, makan family je.. huhu.. laki aku kan anti skit bab2 ni.. tak kira, nak jugekk.. nak kasi apa yek kat budak2 nursery.. hmm..

okla.. bye..

4 comments:

ejaMaria said...

yey... nak join beday party Aqil... ;p

Ilhamny.com said...

kasi jajan mcm lnda wat tu..bdk2 sure suka...

Syahada Ahmad said...

stay back ramai2 xpe, tp tetap stress sbb duk pk anak lagi, laki lagi. kadang2 rasa x ikhlas je buat keje,hehehe, sha maksudkan sha lah, skang ni dh ade anak, sharp, abis je waktu keje terus blah.
dulu pernah gak la sampai kul 12 tgah malam masih kat ofis.

mamaelly said...

hihih sue... pagi tadi bekpes kat maju junctioon lagi tak?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails