Saturday, January 1, 2011

01012011

Assalamualaikum..

Tantek nye tarikh hari ni ye.. 1111.., 2nd entry in January 2011.. ada jemputan kawin yang tak dapat saya attend, sebab  balik kampung.. anyway, tahniah kepada semua yang mempunyai tarikh bersejarah seperti hari ini.. berapa kah hantaran kamu yek?? RM 11,111.11 kah?? wah, hebat sekali.. may be ni lah figure untuk tahun ini kan.. hehe. apa2 pun, semoga berbahagia ke anak cucu.

kepada yang melahirkan baby bertarikh hari ini, alhamdulillah.. selamat sudah.. tarikh yang cantik. apa2 pun itu semua kehendak Allah Taala.. ada yang berpendapat, orang yang lahir bertarikh awal tahun ni, cepat tua.. hmm.. terasa makcik ni & anak makcik ni :-).. whatever.. anyway, lahir tahun awal, dapat kenal ABC awal apa..  apa2 pun, siapalah kita untuk mempertikaikan & menetapkan tarikh kelahiran kita kan..semuanya kuasa Allah. bagi yang mendapat tarikh cantik tu, alhamdulillah, bonus bagi kamu..

hmm.. Januari ini anaknda berusia dua tahun sudah.. yeay!! dah 2 tahun kenangan manis pahit kita bersama.. sumenya tercatat dalam diari alam maya ini :-) Februari pulak penulis blog ini akan melewati usia 20-an.. this is the last year to be 20's..... next year, 3 series maaa.. kuikuikui..

okey la.. nak gi ukur bandar kluang jap & melawat baby nuh aryan.. hehe.. tata!!

2 comments:

~ujicham~ said...

salam mak ngah... akhirnya.. dpt juga aku jenjalan kat blog org.. selamat tahun baru.. ada azam nak tambah org baru?

Suliana said...

uji,

slmt tahun baru!!! lama tak muncul ye :-)

insylh azam tu ada, cuma tgu rezeki klu Allah bagi :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails