Monday, December 6, 2010

testing upload video

video

assalamualaikum..

dapat tak tengok video ni?? aku memang tak dapat tengok la kan. cuba2 nasib upload kat opis..
perbualan aqil: mana moon?? moon tak de.. selebihnya berangan bawa keta..
bila disuruh nyanyi, dia menjerit. konon tu nyanyi la..
lagu hepi birthday to you lagu terbaru aqil yang dia tahu..
yang pasti, hanya pandai sebut to you aje.. hehe
ni mesti kat nursery banyak tiup kek kawan2 kan..
selain dari lagu ni, lagu IBU pun dia reti. tapi sebut ibu je la.
melodi nya hampir sama..

9 comments:

Syahada Ahmad said...

hehehe...kiutttttttttttt....
bole sebut "to you" je pun dah bole di kira pandai nyanyi.
hehehe

Mama Qiestina said...

ahaha pandai aqil drive yeee :)

anta ibu g workkkkk yee syg?

Suliana said...

sya,

yeay!! dah boleh upload la ye.. hehe.. stkt ni tu je yg dia tahu nyanyi. haha

Suliana said...

yatt,

haha.. hntr ibu gi soping.. klu pegi jln dekat2 blh la meriba atas ayah dia. klu jauh2, sori.. duk ngan ibu..:-)

SiNoMoSa said...

Ngah, tak nampak apa2 pun..
Mungkin kat opis nie kena blocked video huhu

Ilhamny.com said...

linda xdpt tgk..td pun dlm post tarian 1 malaysia tu, try upload video gak, tp xdpt tgk gak..knp tnah..

Suliana said...

kak shim & linda,

kita pun x dpt tgk.. zaki kata video mmg tak leh tgk kan. tgk kat umah jelah. hehe

Sharinginfoz said...

teringat masa anak "bawa" kete, terlupa nak off engine then apa lagi bila tingga anak dalam kete sorang so terlanggar tangga

Mama Farra dan Faris said...

he..he..

lawak..comey..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails