Monday, December 20, 2010

terlupa sudah

Assalamualaikum..

Today is 20hb... ada apa dengan hari ni?? :-) aqil dah setahun 1 tahun 12 bulan. it means cukup 24 bulan ke dah 23 bulan? hehe. aku pun dah tak reti kira dah. yang pasti, bulan depan 20 Jan genap la aqil 2 tahun.. aku pun dah lupa hari ni berapa haribulan, sibuk sangat , tak habis2 sibuk. tengok2 kat fb kawan, baru teringat hari ni dah 20 hb..

dah besar dah anak ibu.. sian dia pagi tadi jari tersepit kat pintu keta. ayah sepit. ayah sepit. ayah sepit. hehe. ulang tiga kali, nanti ayah lagi berhati2 bila nak tutup pintu. dulu masa aqil baby pun sama. kepit jari kat tingkap. tahu2 je anak dah menangis...

aumm cak :-) suka tul dia main guling2. time ni kat jusco bukit tinggi

peminat ball. siap stop main bila ibu panggil suh posing :-) kuat main. siap paksa main badminton lagi dengan dia. penat ibu :-) pass kat ayah la plak bab2 ni..

dengan abang aiman.. pecah dah pistol ni main ketok2. aqil pun ketok kepala ibu juga dengan pistol ni sebab tak dapat main eskalator. geram je, terasa sakit lagi kepala ni. nasib baik anak aku. :-)


budak manja juga. tak tahu la manja sebab berkat nenen ngan ibu ke apa kan. aku pun tak perasan bila orang kata manje, sebab anak sorang je, tak tahu plak nak compare dgn anak orang lain, kalau tak manja tu camana plak pesennya :-)

ok daa.. wassalam


6 comments:

mamamuaz said...

Jap je anak dah besar kan. Muaz semalam baru setahun 3 bulan..hehe

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

hehehe leh lak terlupa..:-P

dah nak tamat dah perjalanan menyusu aqil kan su..
besnyeeee
sy ade lagi 6 bulan lebey..caiyok!

Suliana said...

mamamuaz,

kejap je budak2 ni :-) kita pun makin lama makin berusia..

Suliana said...

rose,

insylh :-) mcm tak de gaya nak berenti je budak ni. hehe

faiez said...

sian nyer tersepit...hati2 lain kali..bdk kecik bkn tau ape....

SiNoMoSa said...

Semoga semakin comel Aqil hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails