Sunday, December 19, 2010

semalam di i city

Assalamualaikum..

Semalam kami di i city. hari ni tak nak tulis panjang2. just nak tunjuk gambar skit je. memandangkan ramai dah orang gi i city tu, mesti dah tahu kan apa benda nya. for me, just once in my life pun dah okey. at least dah pernah pegi. tempat tu untuk amik2 gambar boleh la. tapi, kalau diorang buat tarikan lain mesti best. ni datang semata2 nak tengok lampu.. tapi, okey la. at least Malaysia ada juga benda ni.. sape yang belum pergi, elok la pergi tengok pokok berlampu.. cantik.... cukup la dua gmbr ye. lembab gila nak upload photo ni. bye..



3 comments:

nadia comaneci said...

finally..gie gak ko yek..hehe :)

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

heheh sampai gak akhirnya..:-)

mamaelly said...

teringin nak p tapi cam tak sesuai je nak bawak Putry... urmmm

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails