Friday, December 3, 2010

selingan jumaat

Assalamualaikum..

today is friday! yeay, sila beri sedikit kelonggaran untuk ku .. pagi2 dah kena panggil masuk meeting.. tahun depan kami akan dapat bos baru lagi. unit dah combine, so bila dapat bos baru ni, alahai.. macam tak best la plak. dengar2 cerita bos baru ni memang lepas tangan habis, tak reti buat keputusan plak tu. tahu nye siap je.. adoi.. lagi kecoh la jawabnya..

okey, hari jumaat dah, tak yah nak gosip2 orang.. huhu.. hari ni masuk lambat, merah di awal disember ok.. banyak lagi hari perlu ditempuhi. ini kerana, kami tido depan tv semalam.. tertido. bangun2 je dah kul 4, sume ajak naik atas. tu yang terlajak sedap tido tu. tido malam ku terganggu rupanya.. hehe..

nasib baik la sikecil tu mood lebih kurang okey la. walaupun bangun pagi merengek2 skit, tunjuk je bear pooh dia tu, terus okey.. senang skit aku nak prepare nak gi keje..masuk nursery pun tak nangis.. meh ibu amik gambar aqil skit..

marah pulak nak amik gambar dia.. yela, muka orang baru bangun tido kan. tak cun. hehe

sekali lagi, marah juga.. huhu..

okey, tak pela, lain kali ibu amik gambar aqil yang cun melecun okey.. hehe.. bye. wassalam

1 comment:

Sharinginfoz said...

aqil memang tak suka bergambar rupanya

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails