Tuesday, December 28, 2010

pening

Assalamualaikum.

pening pening pening.. nape tak teli teli  ni.. adoi..

hai. selamat pagi semua.. pagi2 ni memang pening skit. dari semalam pikir keje aku yang tak siap2 ni.. boleh ke main lantak la.. ?? kang aku juga yang kena.. huhu..

tadi pagi dah breakfast kat mara tingkat 2. food courtnya dah buka lepas renovate.. cantik.. susun atur kedai pun dah lain. meja makan juga dah jadi macam meja makan kat umah aku.. haha. boleh plak tersama ngan meja makan kat umah... tapi umah aku punya lagi cantik.. haa..nak juga lebih..

okey la. ada idea nak tulis. tapi kena fokus yang lebih nak mengarang idea tu. macam menulis jurnal or lirk lagu or tulis skrip filem. chewahh.. nanti2 free skit aku tulis lagi ye. kang tak habis2 kring kring tepon aku ni .. bye. wassalam ;-)

4 comments:

ejaMaria said...

take care... asyik penin-penin... karang jadi mcm akak - migrain terus... lagi tak best :(

faiez said...

hihi igt pening ape la td..suspen jerk...

Suliana said...

kak maria,
hehe.. ni harap ok la, tak mo migrain2 dah, tapi lately byk tgk komputer, takut plak dia dtg. hehe

Suliana said...

faiez,

aipp.. belum lagi pening yg tu. hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails