Monday, December 20, 2010

mama kembar 3 buat giveaway, yay!

Assalamualaikum..

Kali ni, aku nak join giveaway dari mama kembar 3.. contest ni sempena anniversary nya yang ke 6. hepi anniversary kak :-) semoga berkekalan hingga ke akhir hayat..

okey. syarat2 nya mestila jadi follower mama kembar 3 dan juga itsy bitsy secrets. aku memang dah jadi follower mama kembar 3 ni , sebab suka nak baca kisah orang beranak kembar ni.. :-)


ops, Hadiah berupa barangan Victoria's Secret & Telekung Travel ditaja oleh Itsy Bitsy Secrets ~ WAJIB sebut tentang hadiah ni dalam entry korang yer. sekarang, aku nak tag kawan2 iaitu sya, kak alina & kak is

ha.. cepat2 la join. mana tahu dapat hadiah2 yang disebutkan ke.. tarikh tutup 6 januari 2011 ye.. nak tahu lebih lanjut, singgah la ke mama kembar 3 punya blog. ok, daa.. wassalam ..



2 comments:

Mama Kembar 3 said...

Salam suliana. Thanks sbb sudi join, tp pls letak banner tu dlm entry ni gak yer, sbb syarat hehehe. Good luck! :-)

Suliana said...

OK KAK.. DAH BETUL KAN :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails