Monday, December 13, 2010

happy happy happy

Assalamualaikum..

Apa yang happy tu?? hehe. tak dela, budak kecik i la.. semalam berjalan makan2 suka ria.. mak budak kecik pun suka jalan2 makan2.. hehe.. tq pada cik abe sudi melayan 'perjalanan' kami semalam.. celet skit aqil.. kita memang boleh geng la kan.. bukan senang nak ajak laki aku ni jalan2 pegi umah orang ni. kadang tu, senang juga la, tapi kadang tu memang makan hati juga la kan.. huhu..

tips membodek suami berjalan: sarapan pagi, spagetti goreng tabur cheese, masak sedap2.. :-)

sebelum tengahari, golek2 dulu, geletek2 dulu.. kekeke.. isteri jangan bebel2, spoil mood okey. kalau nak marah, sila sabar. tunggu lepas balik berjalan, baru la kuarkan kemarahan atau apa2 yang tak puas hati tu.. hehe..

dah balik berjalan, tak marah dah :-) before going to sleep, say thank you bawa sayang jalan2.. kekekeke.. pastu, pandai2 la kasi upah ke apakan.. hahahaha.. okey, jangan 'biru' disitu. kasi la upah urut badan ke, kaki ke.. :-) ok, jom tengok gambar aqil semalam..


best kata aqil.. ni pic kat kenduri kawin

baju aqil raya tahun pertama. ngam2 pakai sekarang ni..

suka dapat bunga manggar..

best lagi!!

jom kita pegi rumah nek jun plak sementara tunggu kul 4 nak gi besday party kakak nayli

sampai2 je umah nek jun, mak ida pun ada.. siapla i phone mak ida. dapat tengok upin ipin plak dalam ni. nasib baik ibu tak de.. kalau tak, jadi i phone aqil la jawabnye.. gile kuasa tul anak ibu ni..

okey, after dah lepak2 dalam setengah jam kat umah nek jun ni, kami pun pegi rumah kak maria plak.. dekat je ngan umah mak sedara aku ni.. birthday party anak dia. malu la plak nak amik gambar. tapi umah kak maria cantik, sudu ikea pun cantik gak.. makanan dia lagi la cantik2, sedap plak tu. hehe.. baca la kat blog kak maria yek.. :-)

okey la. sampai sini saje coretan hari ni.. wassalam :-)


2 comments:

sisanizu said...

wah..suke benar dgn upin ipin si aqil ni..

ejaMaria said...

laa... banyak-banyak benda sudu ikea yg nko kenan Sue... :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails