Wednesday, December 8, 2010

GiveAway Haven Restaurant Cash Voucher From Eyriqazz.com

Assalamualaikum!!

hari ni sampai opis awal. biasala awal pagi blogwalking dulu. tiba2, ternampak satu entry giveaway dari mr eyriqazz.. wow!! nampak menarik gile.. banyak betul hadiah yang ditawarkan. dari hadiah utama, sehinggalah ke hadiah misteri..

kenapa yek aku nak sangat voucher ni?? haaa.. dah tentulah teruja sangat nak voucher ni sebab nak makan di restoran yang best itu!! kalau pasal makan, tentula suka je nak join giveaway.. restoran ni katanya boleh nampak view seluruh kl ni.. kalau bawa family, tentu seronok menikmati makan malam yang lazat2 itu sambil posing2 amik gambar di sini.. hehe..

kredit picture from eyriqazz.com

lagi satu, alangkah bagusnya kalau dapat voucher RM 100 ni, buat topup andaikata diri ini terlebih nafsu makan seandainya tiba di restoran itu.. hehe. tak de la, bila sampai bil terkebil2 mengeluarkan duit or kad kredit.. hehe. nah miss waitress, i have RM 100 voucher my dinner today!! lalalala ~ ~


kalau korang nak tahu cerita lanjut tentang restoran haven ni, eyriqazz ada buat entry pasal ni.. moh le baca ini dan ini.. mesti teruja punya la nak pegi macam aku ni.. dah la dekat ngan umah aku, kalau dapat voucher ni, lagi bersemangat nak pergi kan.. hehe.. harap2 tangan si kecik alisya tu cabut nama aunty ye, nanti aunty kasi cekelat besaw.. haha....  ok, untuk giveaway ni, aku nak tag kawan2 blog aku 3 orang iaitu,

1. kak alexida, nanti akak tag kawan2 jps eh :-)

2. kak lynn kalau akak masuk, dan tetiba dapat, dekat je dari rumah kita kan :-)

3. kak maria  utk kak maria, hadiah ngemas opis ni kalau dapat voucher ni. hehe

kalau kawan lain yang rasa nak masuk tapi tak ditag, korang jom la join giveaway ni.. mana tahu, terdapat plak kan.. okay, itu saje.. sekian :-)

3 comments:

Eyriqazz said...

thanks su join...tgh propose ngan Haven untuk sponsorkan hadiah..kalau dia terima proposal tu,bolehla tambahkan hadiah..hik3....

Suliana said...

iman,

wow bestnye, siap leh propose lagi ek.. hehe.. hrp2 dapat la secebis dua hadiah tu. kekeke

littlehumblelynn said...

sue

i/allah ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails