Sunday, November 28, 2010

outing day :-)

Assalamualaikum..

Selamat pagi ahad.. semalam, aku dah taip dah skit.. tapi aqil merengek, terpaksa la aku simpan dalam draft so today, lepas subuh, tak tido balik.. ngadap laptop plak.. hehe..
okey, cerita semalam. semalam kitorang gi jalan :-) jalan2 area shah alam kelang je.. mula2, tengahari ke puncak alam menghadiri kenduri ofismate hasben.. tengahari pun sampai dalam kul 3 lebih.. huhu.. kuar lewat, hujan plak tu.. tq en lan. sedap semua makanan nya, dah macam kenduri kawin plak. :-)

lepas makan, dalam pukul 4 lebih, bergerak pula menuju bukit tinggi. rumah kak long.. nak balik time2 siang tu, mesti jem kan. so kita menuju ke tempat yang tak jem la. kang malam skit baru balik. memang betul, menuju ke bukit tinggi tak jem, tapi menghala ke KL, wow.. panjang betul barisan kereta.. sampai rumah kak long dalam pukul 6 kot.. samapai2 je tengok2 penyambut tetamu kecik tu dah tunggu.. lepas rindu kat budak2 duaorang tu.. aiman & affan..

aiman dah botak, kurus tinggi.. affan plak makin tembam.. tough badan nya.. leher pun tenggelam.. macam aqil kecik2 dulu..

 hi all.. saya la affan. dah 6 kg..3 bulan lebih..

 caye nak mandi .. mak teh mandikan hari ni...

 abg aiman ada go kart baru okey.. menangis la aqil tengok..

 dapat juga aqil naik.. kekeke.. aqil2, asyik berebut barang ngan orang jek.. aiman pegang apa, semua dia nak. aiman pulak dah jenis mengalah sekarang. tapi kalau dah geram, berlawan juga 2 org ni..

 eh, adik affan nak posing juga ke...baik je dia.. senang mama dia jaga..

 rambut dah ala2 penan.. cukur bantal..

  lentok plak dia. style baru aqil kalau bergambar.. aiman plak dah nampak kurus ngan rambut botak ni.. 

seronok aqil main dari tengahari tak tido2!! waktu balik, masuk keta terus tido.. tapi sebab dah seronok main waktu siang, malam siap la, tido terganggu.. sikit2 nangis.. tu yang tak sempat nak update blog malam tadi.. eh, ada cite lagi.. tapi tunggu.. nak cite pasal dinner plak.. hehe... bye.. wassalam


2 comments:

lynn said...

ya ampun, gmbr memule tu ingktkan si aiman. sebijik btol. =)

Suliana said...

ya ampun dong.. memang sebijik gitu :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails