Friday, November 26, 2010

meet mohd hakim yusof

Assalamualaikum..

Lunch tadi pegi melawat my BFF nana kat umah dia.. hee.. dah bersalin 12 hari yang lepas. kira la sendiri hari apa.. huhu.. alahai, tengok baby comel nye.. kecik je baby ni, lahir pun 2.3kg je kot.. sekarang dah 12 hari, 3.6kg dah.. tapi still nampak kecik.. teringat aqil masa baby dulu.. kecik juga. tapi aqil kuar2 je dah 3.44kg..


ni gambar comel dia dari handphone ibu dia..

comel kan..

time kitorang datang, dah bangun pastu tido je.. hehe. nak tunjuk jari runcing dia tu..

ibu aqil nak juga kenangan dengan yusof ni.. :-)

ha.. tengok2.. muka hensem dia.. kecik2 dah pakai cd.. good boy..

yusof ni baby bf juga.. tapi dia tak nak direct feeding.. sian ibu dia kena struggle untuk mengepam.. sian juga tengok ibunya nak kasi nenen tapi dia tak mau nenen.. adoi.. camana la nak tolong ni.. dia ada masalah ini.. syringe nak tarik dah ada, tapi tak jalan, nipple silicon pun dah ada, tapi tak reti guna.. leh tak ibu2 kasi pandangan.. terima kasih.

6 comments:

kak ina kl (1) said...

suka tenguk baby...geram..
macam sedap ajer kamu makan kat Bangkok Stesyen tu..nanti nak trylah

Suliana said...

kak ina,

thnx sudi singgah ke blog cap ayam ni :-) sedap.. klu k ina lalu sini, blh la try .. :-)

NaDia CoMaNeCi said...

salam ziarah sue...

syirakhalid said...

tadi rasa kenyang, tp tgk gambar makanan kak su terus rasa lapar. ehe:-p

Suliana said...

nazat,
terima kasih singgah :-)

Suliana said...

ira,

mana ada gmbr makanan kat sini, gmbr baby je byk.. hehe..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails