Thursday, November 25, 2010

let down reflect

Assalamualaikum..

Baru balik meting kul 2 lebih tadi. panjang gile meeting. makan nasi lemak. patutnya kalau meeting dah berlarutan sampai kul 1, patut preparela lunch ke.. ni tarak, penjimatan berhemah agaknye.. terpaksa la balik dalam keadaan kebuluran.. nak cepat, tapau zinger burger je kat bawah ni.. pastu masuk meeting lagi. nasib baik kejap je. kalau tak, harus aku pengsan, jawab soal selidik pun dah tak leh nak fokus kalau perut lapar..

sekarang ni, pukul 4 dah.. aku baru nak ngepam ni.. hari ni dapat satu sessi jek.. aku tak bawa la plak perkakas ngepam tu, sebab ingat balik kul 12 ke kan.. sekali tu, terlajak.. so, dapat 2 botol full creme je la hari ni.. hehe.. teringat masa susu tengah meriah masa tu aqil dalam 4-5 bulan.. kalau langgar waktu je, siap la basah baju.. bila time jek, siap la 'karen' tu datang. karen tu tahu tak apa nama dia?? nama dia LET DOWN REFLECT  ye kawan2.. hehe.. macam cikgu2 plak..

orang kata, kalau datang LDR ni, maknanya anak nak susu la kan.. ntah ler. kalau kita tiba2 teringat kat anak pun, dia leh datang cam tu.. untuk stage sekarang ni, aku dapat rasa lagi LDR tu.. tapi ketika aqil menyusu, kalau tak pam ke.. dia datang la..

okey la.. dah. nanti aku story panjang lebar lagi ok.. daaa.. wassalam..

1 comment:

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

masa dalam pantang pon sy pikir camtula..LDR sbb anak lapar..
tp mmg betui kan su?

tapikan,,sejak dahbesor si rafiq tu,,takde maknanya rasa cam karen tu..bila pam susu baru mai karen tu eheh

masa rafiq tecik2..kita guna pad buh kat bra tu..if tak, mau gak bocoq

byknye susu su sampai kene basuh baju..sure basah giler kan?

rezeki memasing..sonot kan rasa..anak dah besar pon kita still leh fully bf diaorang...bangga kat diri sendiri..alhamdulillah

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails