Wednesday, November 10, 2010

keputusan induksi


Assalamualaikum..

Ingat lagi tak entry pasal induksi bulan 6 dulu? bulan yang penuh mencabar. 1st time tinggalkan aqil.. memang banyak cabaran betul la.. di samping menambahkan kenalan, dapat ilmu baru, first time kena 'usik' dan 'terbawa' balik pulak 'ia'. first time juga la aqil masuk hospital lepas aku balik tu.. huhu.

kini, hanyalah tinggal kenangan.. chewah.. macam lagu feminin la plak.. result dah keluar. even aku tak datang keje, kawan dah amikkan surat. alhamdulillah, lulus dengan jayanya.. batch aku sume lulus.. lepas ni boleh la settlekan apa yang patut. dah sah jawatan, kira dah confirm la kalau dah settle isi borang sume2 lepas ni..

alhamdulillah.. tahniah kepada semua rakan2 aku yang lulus. lepas ni kena pegi btn plak, tapi xtau la zaman bila.. hehe.. tu kalau nak naik pangkat, tapi before tu kena sit exam dulu.. huhu.. banyak nye prosedur kan.. okey.. just a short update. wassalam.





6 comments:

faiez said...

wah..tahniah sue....bile nk dpt keja gomen nieh....

rihana said...

uik, jumpe katne surat ko? sape amik kan

ejaMaria said...

tahniah... nnt bole open table celebrate ;p

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

tahniah suuu

Suliana said...

terima kasih semua...

faiez, insylah, kalau ada rezeki tak kemana. bukan cita2 faiez nak keje private ke? igt lagi masa cikgu nik tnya dulu. hehe..

nana, niza amikkan..

kak maria, kalau lulus induksi ada hadiah/imbuhan, leh la open table.. hehe..

rose, tq...

ARNA said...

Mari kita berdaftar ambik btn

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails