Monday, November 8, 2010

hadiah terkejut

Assalamualaikum..

hari ni, aqil dapat hadiah! yeay.. ni aunty nana comel kasik.. maceh ye aunty. hadiah kokomen untuk aqil. ni hadiah untuk hari jadi yang setahun ke yang dua tahun in advance?? hehe...  tak kisah la beli kat mana pun, mahal ke murah ke, yang penting aqil mesti happy. ibu pun happy juga tak yah beli lagi untuk aqil.. nanti leh main lawan2 ngan abang aiman.. yang ni pun ada bunyi sikit. ibu on suara dia tadi, bising satu  bilik ni.. hehe.. mekaceh banyak2 ye aunty. nanti kalau gi pasar malam bahau tu, belikan la lagi, tapi katun lain plak. haha..


oww.. bad news again..  nursery aqil call. biasa la aku ni kalau tengok no yang tertera tu, no taska, mesti dup dap dup dap.. mata aqil merah, ubat demam dia makan la. merengek je.. risau plak aku.. ada sorang kawan dia kena sakit mata. mak dia dah amik dah budak tu bawa balik. aqil plak, aku tak sure la sakit mata ke apa kan. tapi mata kiri dia tu memang berair la. ingatkan panas dalam ke apa kan.. huish.. risau gak ni. kang balik bawa ke klinik la..

kalau betul la sakit mata, ibu kena amik cuti la ni. kena gilir2 ngan ayah nya  kalau berpanjangan. segan plak aku bulan ni dah 2 kali EL.. cuti ada banyak lagi, tolak raya haji tinggal 15 hari. tolak yang bakal cuti esok lusa ni, hmm.. banyak lagi tak nak simpan? :-) hmmm.. hope aqil cepat baik ye sayang.. wassalam..


7 comments:

rihana said...

apa daa ibu ni... bahau le, bukan rembau. sama2 hehe

Suliana said...

alamak.. aunty.. silap la. asyik konfius jek :-) akan ditukar okeh.

littlehumblelynn said...

ada jugak 15h cuti sue..akak habis lgsg..hehehe

Suliana said...

kak lynn,
boleh la.. memang simpan setahun tu untuk hujung2. ada anak ni cuti tu memang kena simpan baik2.. hehe

Nur Hasyimah Mahasan said...

cian aqil...cepat2 la baik ek....

Nur Hasyimah Mahasan said...

comel kokomen aqil..irsyad beli kokomen tak smpi sejam..tangan dh hilang ke mana dh..hahaha

SiNoMoSa said...

hehe..aqil dapat kokomen dari aunty nana..
nana bahau..akak yang rembau ngah oii ahaks

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails