Monday, November 22, 2010

good luck

Assalamualaikum..

Hari ni dah masuk keje balik. mata ku alhamdulillah dah okey. sihat dah, tak de la kembang semangkuk lagi .. hehe.. aqil & en suami pun sihat juga.. tadi pagi bangun lambat. so hari ni punch merah.. ingatkan cuti sekolah dah start, jalan ok la kan.. tapi kalau dah nama MRR 2 tu, zaman bila la nak reda, jem manjang. tunggu jalan dah siap, baru okey kot..

aqil, hantar ke sekolah, as usual, nangis la kan. dah sedap berkepit ngan ibu, nak pegi sekolah tu jadi berat skit. sian dia, nanti balik ibu amik aqil ye.. kita main ketuk2 lagi okey.. hehe.. aqil kan kalau sebut nama dia bukan aqil tapi AQIN.. budak pelat ni.. suka sangat tengok upin dan ipin. pantang nampak laptop, pantang ko salah sebut PIN, habis la laptop dia conquer.. hehe

okey la.. eh lupa.. esok budak sekolah dah stat exam SPM kan, adik pun terlibat sama nih.. hmm.. cepatnye masa berlalu. teringat plak time aku SPM dulu.. pengalaman yang menyeronokkan dan environment yang sangat baik. senang nak study kat sekolah teknik dulu. duduk pun kat terengganu, time tu terkurung je duk hostel, tak de la macam sekarang, banyak sangat pengaruh macam2. Dulu nak study pun aman jek.. bila ingat balik, rasa cool je dulu..

so, untuk adikku, pandai2 la ye nak bahagi2 kan masa.. masa dah sampai untuk membuktikan segalanya. habis dah sekolah, pas ni tak de dah nak sekolah2..ko nak ponteng ke, nak berjalan ke, main FB ke, tak de orang marah dah.. update la status ko setiap minit kat wall tu. haha.. nak tido sehari suntuk tak bangun2 pun, sila kan. nanti kak teh jerit kat lubang telinga ko tu.. haha.. good luck ali!! bye. wassalam

1 comment:

littlehumblelynn said...

sue

spm zaman paling tragis tuh!!!!!kita pun teknik gak..tp KL ..tp SPM zaman paling best dlm hidup!!!!!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails