Monday, November 29, 2010

Dinner di Andalas Corner, Klang

Assalamualaikum..

Kita sambung balik cerita outing day weken lepas ye.. Malam tu, kitorang kuar makan sama2.. weee.. abang ipar belanja kali ni.. pegi lepas sembahyang isyak masa tu. masa ni, 'battery' aqil dan aiman masih kuat lagi.. sibuknye diorang main belon la, main itu ini.. sume nak direbutkan.. adik affan je tido.. huhu.

Okey, malam tu kami makan di Andalas Corner kat kelang.. orang kelang mesti tau kot tempat ni. terletak di sebelah Taman Rakyat Kelang.. best juga makanan kat sini.. western ada, timur pun ada.. pilihan kami adalah western.. murah pun murah.. rasanya2 4 orang makan plus budak kecik makan fries dalam RM 50 je kot.. jom tengok gambar. gambar biasa2 jek pakai kamera handphone yek tuan puan:-)


kalau nak kenal kedai nye, ada lampu jurai2 macam ni

kak long and affan.. iyan ia baru angun dodo eh.. tenyap je ia :-)

ibu & aqil.. still energize.. nasib baik dia pun tak merenyam sangat malam tu..

aiman dah ngantuk dah.. next year i wanna go to school - genius aulad

mak teh ngan affan plak.. kejap je pegang, kang makan pas balik kat mama dia. hehe

ni pilihan kak long, black paper steak.. berasap2 woo..

ni cik abe saya punya.. black paper chicken

ni abang long punya. sizzling mee.. share ngan aiman

this is my favorite. lamb chop.. dap dap yummie... pedas skit, masam skit, manis skit.. i loike :-)

mari makan...

cam ni potongnya .. :-)

seronot nye aqil yek..

tokei malam tu.. mekacih, moga murah rezeki selalu.. next time banje agi eh.. hehe..

aiman makan mi dalam ngantok..

okey.. tu je la ceritanya.. boleh la makan kat sini lagi.. best. ramai plak tu orang. malam minggu kan.. cuti sekolah plak tu. pegi mana2 mesti ramai orang.. okey.. wassalam..


p/s: bulan disember bakal menyusul. setiap hari ahad dah penuh dengan undangan perkahwinan..

6 comments:

faiez said...

sue..besh nyer mknan die..jauhla plak nk g klang...

Suliana said...

faiez,

kebetulan ada kat sini, mkn kat sini la.. hehe.. klu dtg kelang, blh la singgah..

faiez said...

aah....cm besh..kalu xjauh..mlm ni gaks smpi...

Nur Hasyimah Mahasan said...

cam best je..but nun jauh di klang

Azlan said...

Terima kasih ada gambar2 nie. Teringat zaman lama kami menapak di Andalas Corner. Thanks for your support. Adik kami ada membuka Andalas Corner Cafe baru di Bukit Tinggi. Please check it out.
- Anak Tokey Andalas Corner di Taman Sri Andalas.

Suliana said...

azlan,
ooo ok, ada branch baru ye. insylh klu ke kelang blh pegi lagi :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails