Tuesday, November 23, 2010

bebel bebel jek

Assalamualaikum..

apa khabar semua hari ni?? me, sihat alhamdulilah.. dah sarapan nasi lemak adik yanti belikan .. kekeke.. hari ni macam tak de mood la.. tak tahu la aura hujung tahun ni, macam malas nya nak gi keje. asyik tengok kalendar, bila lagi ada cuti free.. hehe.. nampak gaya macam tak de dah. kalau ada pun cuti jatuh hari sabtu.. oww.. ada, hari selasa, 7 disember, awal muharam.. tapi ni pun tak amik cuti sambung, sebab cawangan ku ada buat hari keluarga di FRIM nanti..

idea nak blogging pun dah kurang. mungkin malas dah datang. hehe.. tapi still rasa kena tulis something. tu yang kadang2 kalau baca macam zero je point yang nak disampaikan. ada orang cadangkan tulis gosip artis la, tulis fitnah la (huh, idea sape la ni) untuk dapatkan hits yang banyak.. tak koser la kan nak menulis benda2 macam ni. kalau aku tulis pun pasal artis yang aku minat, yang aku terjumpa2 tengah makan ke.. kang tak pasal2 kena saman plak.. hehe..

nak tulis pasal aqil pun takut orang boring plak. asyik nak bercerita pasal anak dia jek (tak pe, jap lagi aku cite pasal aqil plak, haha).. apa kata cerita pasal suami plak.. haha.. kang tak pasal2 kena marah.. suami aku mata dia dah mula sakit.. dah nampak merah2. tapi dari minggu lepas dia statik je, merah separuh jek.  

semalam la, baru merah penuh.. tapi lepas dah letak ubat, putih plak mata dia. aku pun heran sakit mata versi apa ni.. huhu.. dia tak pernah kena sakit mata, so ada jakun skit la. skit2 tanya merah dah?? rasa apa sakit mata ni?? hehe.. hope tak teruk sangat la ye. kang payah aku nak menjaga. huhu. orang laki ni kalau sakit, macam sakit sangat.. kalau orang pompuan ni, sakit pun senyap je.. cuma aku la, bebel dalam blog. haha..

ok dah.. dari tak tahu nak tulis apa, sekarang dah panjang berjela. bye!! wassalam..

4 comments:

Nur Hasyimah Mahasan said...

samer la kat opis pun asyik tanya merah tak mata dier...nk p klinik la..nk cuti ler....manja sungguh ur husband tu

Suliana said...

syima,

hehe. tu la, selagi mata dia tak bengkak teruk tak nak pegi klinik. ok la tu, tak yah la su bawa keta sendiri gi opis. huhu

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

takpe su..blog su..lantak la nak cite ape..kita pon tak suke buh kisah2 artis copy paste..gosip2..tak kuaser..wekke
sakit versi ape tu? baik g cek la..

NaDia CoMaNeCi said...

betulla sue part yg ko tulis org lelaki nie kalo sakit mcm sakit sesangat, kalo kita org perempuan sakit suke diam jer..kan...mcm hubby aq ler, kalo sakit tekak tu da mcm patah kaki sakitnyer, kita nie yg sakit period pain mcm nak giler senyap jer..heheee~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails