Friday, October 15, 2010

stress

sekarang ni aku nak meluahkan perasaan kat sini. stress gile. dulu aku boleh bajet time aku sibuk waktu bila. sekarang ni, hari2 ada je kena buat. yang ada pun tak siap, tambah lagi, tambah lagi. order je nak apa!! tolong tak nak..gelak2, gayut2, gosip2, sembang2..satu output pun tak de. ingat aku ni kuli batak ke apa. sume submission hari ini. tak sempat aku nak buat. lantak ler. aku buat je mana yang termampu. rasa nak lari jek.. aku ni tak tahan stress kot. hanya air mata yang mampu dikeluarkan, penghilang stress, penghilang duka..

bila kerja nya mengadap komputer, mata mula la rasa sakit2.. setiap kali balik umah, minta laki aku tolong picit mata aku ni.. ee..tak tahan la. tensen!!!!!!!! lama2, boleh pakai spek la aku.

p/s: helo kak ***, ada tempat kosong tak kat sana? cop tempat saya satu :-)

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails