Thursday, October 14, 2010

Quantity Surveying International Convention 2010

Assalamualaikum..

i'm back! alahai, macam dah lama tak berblogging la plak.. entry meow2 aqil tu actually auto published. balik2 rumah ingatkan dah publish, rupanye salah setting jam ke apa ntah, duduk terperam dalam draft lagi.. semalam, tak sempat nak ber blogging, rugi satu hari la ni..

okey. convention dah pun tamat. sesi reunion antara QS pun dah habis.. boleh dikatakan selain dari dapat ilmu baru & pengetahuan baru, matlamat yang paling tercapai aku rasa adalah jumpa kawan2 lama. Di samping dapat berkumpul dengan kawan2 Uni, dapat juga kenal2 orang itu, orang ini, lecturers, bekas client dulu, bekas bos dulu2.. hehe.. cuma bos AAR je yang tak nampak.. tak de kot kat convention ni..

Acara berlansung 2 hari di Grand Dorset Subang.. aku pegi berdua ngan hubby.. pastu, masing2 buat hal sendiri, macam tak kenal. haha.. bukan selalu dapat peluang macam ni. bukan senang pun nak dapat peluang ni. lebih2 lagi, bagi aku yang tak jaga project agak sukar nak join, satu sebab mahal kan, tak koser la plak nak bayar sendiri. nasib baik unit QS aku kat sini, masih ingat ada lagi 3 orang QS yang tak duduk dalam unit QS tu.. so, dapat la pegi.. kira first time la ni. yang paling utama, dapat CPD point untuk tahun ni, penting untuk renew board tahun depan.. hehe..

jom tengok gambar..


nak juga bergambar kat sini :-) 
lantak korang le nak kata aku kurus ke cengkung.. tak suka tau..

with miss sinomosa

jue, me, miss sinomosa & nana. classmate from diploma till jkr

tambahan: anas @ nazri

day 2: classmate degree pulak..

with aina, dah jadi lecturer uitm..

yang paling2 best, dapat makan best2.. haha... aku rasa la, makanan kat sini sume sedap2..

okeh.. tu je.. pic lain dalam kamera handphone, tertinggal kabel plak.. last but not least, hope dapat lagi peluang macam ni.. seronok sangat dapat jumpa kawan2 lama.. ye la, dah satu bidang kan, sume muka macam familiar.. hehe.. ok dah.. wassalam..


6 comments:

Ilhamny.com said...

bestnye, majoriti kengkwn keja area yg sama..jumpa2... linda rasa utk class linda, linda sorang je yg tersesat keja gomen, yg lenlain suma swasta, xnak masuk gomen...
bila jumpa reramai, mulalah depa dok ngutuk bdk keja gomen..sensorang xdpt bela diri..:(

Suliana said...

linda,

ala kesiannya.. kitorg ramai yg keje gomen, sape yg ktuk siap la kena blik.. hehe..

p/s: dah lama tak boleh masuk blog linda, operation aborted. may be ada virus..

Ilhamny.com said...

la yeke..knp plak ek..penah dgr ke de org jd mcmnih jugak..??any idea..??tp org lain bukak leh...

Suliana said...

su rasa server jkr ni kot. klu kat umah, blh je. su blh baca tapi tak leh komen. bila nak komen, kuar la inerner explorer cannot be reach bla bla bla..

axelida said...

yg meow meow aqil tu dah publish pon smlm kan? akak dah baca dah. owhh sue n sinomosa tu 1 kelas upenye.. br tao.

wah tang pg convention tu x jeles sgt... tang mkn best2 tu yg menjelesi! hehe

Suliana said...

kak ida,
haah, tu pun balik umah tgk tak publish lagi, terus publishkan..

rugi tak gi makan.. haha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails