Friday, October 8, 2010

Mahir Zain Meet The Fan

Assalamualaikum..

Ni nak cerita benda kelakar skit ni.. tadi, time lunch kan, ada la satu poster sebelah lift ni. tengok2, poster Mahir Zain nak datang maju Junction.. aku ni pulak, hari ni tak bawa handphone pegi keje, konon2 nak pegi juga la tengok kan, pastu snap2 amik gambar kan... aku ni kenal pun tidak mahir zain ni.. tapi, sebab artis kan, aku poyo juga la nak tayang2 kat kak shim tu kan.. haha

dia nak datang pukul 3pm kat music valley maju junction tingkat LG, sebelah Giant tu.. tarikh 10 Oktober 2010.  aku ni, konon2 teringat la kat poster tadi. tiba2, cakap dengan teknisyen aku:

su:  jom kita tengok mahir zain nak??
Yanti: jom2..saya minat dia kak
su:  haa.. bawa handphone tu, kak su tak bawa kamera hari ni..

zuupp.. berlari cepat2 okey.. dah pukul 3 ni.. tiba2, lalu depan poster tu balik, rupanya 10hb la!!  tanya teknisyen aku, hari ni berapa hb?? 8hb la.. hahaha.. malu gile.. cepat2 naik lift. patut la si teknisyen aku kata, patut la tak de orang, silap hari rupanye. bengang je.. ahaha.. malu..

tapi tak pela, kepada peminat mahir zain, sila la datang maju ni, nak tengok dia.. aku tak de la nak datang, hari ahad kan, aku tiada di area sini.. hehe.. bye!! wassalam..


kredit: pic from Google

5 comments:

ejaMaria said...

hehehe... akak pun tak kenal Mahir nih... tapi banyak org ckp pasal dia... lagu dia best kot ;p

Diarihatiku1976 said...

wow.. bestyer...nak gi gak ler

SiNoMoSa said...

hehehe ngah oh ngah..
akak peminat Maher Zain..
nnti tlg kim salam kat dia eks..
dia sebaya ko tau..married..

Anonymous said...

rugi xminat su..lagu best giler..aku minat sgt!

Dokter faRyn said...

pakar aku pun minat gila dekat maher zain ni. sampaikan bila dia ada buat presentation, mesti selit-selit dengan lagu maher zain.


aku yang mula-mula tak kenal pun, dah jadik kenal. hehehhhe.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails