Friday, October 8, 2010

kasih seorang atok..

Assalamualaikum.. salam hari jumaat kawan2!!

suka nye hari ni dah jumaat balik.. yeay!! hari ni dah 29 syawal. last day di bulan syawal. ada lagi kah orang buat open house?? :-) hari ni, aku dah bawa kuih raya kat opis.. kalau letak kat opis, ada juga orang nak makan. kalau letak kat umah, tengok jek kuih raya tu.. nasib baik kuih raya tak banyak tau, kalau tak, membazir..

esok boleh la melepak2 kat rumah. baju dah bertimbun tak basuh. dah over melimpah keluar.. hee.. dah lama kot tak melepak kat rumah, since raya kan. ada je agenda setiap hujung minggu. rumah jiran pun tak pegi :-) tapi tak pe kot, sebab dah pegi beraya & house warming umah anak dia.. kira dah pegi la kan.. heehee..

eh, lupa.. dulu kata ada picture photoshoot raya part 2, tapi sampai sekarang tak muncul2 lagi entry tu.. hehe.. nanti la, klu free2 skit, aku buat eh.. hari ni tengok dalam external hardisk aku, terjumpa plak gambar budak2 ni mandi kolam kat umah atok.. seronok nampak.. sampaikan balik kenduri aqiqah hari tu, tengok air kolam tu masih belum dibuang lagi.. apa daa...
rajin atok melayan.. ni cucu2 sume dah balik, tinggal la atok, tok ma, ayed & ali terkebil2 kesunyian di rumah.. sunyi dah rumah atok

 aqil ni peminat ball tau.. kalau pegi mana2, tak de mainan lain yang dia suka, ball jugak yang dia nampak..

ultramen main air ke.. hehe..aiman ni 'hantu' kolam tau..

 suka nya dia.. budak2 suka main air kan.. aiman ajak atok baring dalam air sekali, mana muat.. hehe

 eh tak alu la.. nmpk muntut comel la..

cam ni la adik aqil cara2 surfing..

nanti tahun depan tunggu baby yang lagi 2 orang tu boleh join aqil & aiman yek.. mesti lagi kecoh.. okey.. tu je cerita seorang blogger untuk hari ini. :-)





9 comments:

Intan Inn said...

erm baru jer buat 3 pasal mandi kat rumah..heheh samalah my kids juga suka main air..erm su nie ada award nanti jengah blog intan eh

Suliana said...

intan,

time kasih.. tapi su tak jumpa la entry award tu. ke su yg x perasan :-)

littlehumblelynn said...

sue,

sgt sexy ok..huhuhu:)

Suliana said...

lynn,

sexy?? atok nye ke budak2 tu?? hehe..

tak pe, budak2 lagi.. hehe..

Arna said...

Akak, coverla sket bird Aqil tu. Nanti bila Aqil dah faham tgk gambar, mesti dia malu

Suliana said...

nana,

hehe.. ok la. nanti akak edit balik eh gmbr ni. :-)

Anonymous said...

wa sokong dgn arna.....

su cover lah skit..... cian aqil
at least pakai spender..... ;)
dr kecil.... lama2 aqil ok....
wlpn, just kolam kat rmh

Eyriqazz said...

tahniah sue!!!
baru lah comel n colourful gambar2 aqil ni....
aqil tgk pun tentu dia seronok.....
and alisya tgk pun, x segan....
hahahaaaa......
wa suka2......

Suliana said...

hehe.. ok, tq atas teguran korang sume :-) alisya ke mama dia yg segan?? hehe..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails