Thursday, October 7, 2010

jamuan hari raya

Assalamualaikum..

selagi masih ada syawal, selagi itu lah bulan ni dikenal bulan penjimatan :-) asal lunch je dapat makan free.. ada jamuan situ sini.. alhamdulillah, rezeki kan.. hehe..

semalam, ada jamuan hari raya di Cawangan Kontrak Ukur Bahan. even kami bukan di cawangan itu, tetap di jemput hadir .. nasib baik dekat je, so boleh la pegi makan. kalau jauh, tak koser juga kan nak pegi.. hehe..

dapat la jumpa kawan2 qs & merasai suasana hari raya.. jom layan gambar yang tak seberapa ni..


diorang ada pertandingan nyanyi lagu raya..

ini la pengarah CKUB - dato' manaf..

niza & ju tuan rumah..

 peace2 kacang pis.. hehe

anatara rombongan cik kiah.. cik siti, yana, yanti & niza

qs sejati.. niza, nana, nana & me

 sesi karoke dato' manaf

kenyang sudah.. jom  balik.. hehe

entri tahun lepas di sini..

okey.. nak gi meeting unit plak ni.. bye!!!

6 comments:

NURUL said...

bulan syawal byk rezeki dgn jamuan dan open house kan

SiNoMoSa said...

Perghh tak jemput pun kader..huhu
Dianak tirikan eks kami uhuk3x..

ejaMaria said...

best nye siap ade karaoke... eh... apsal Niza tak pelawa akak ha?... ni jeles nih :p

Suliana said...

nurul,

yup.. murah rezeki org yg jamu2 makan ni.. :-)

Suliana said...

kak shim,

jemput la.. rasa nya kena buka emel jkr. sume diorg emel.

Suliana said...

kak maria,
lupa kot.. hehe. ala, korang nye majlis lagi best kot menu.. hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails