Monday, October 11, 2010

ipoh mali!!!

Assalamualaikum..

semalam kami ke ipoh!! first time ke utara hubby drive sendiri.. hanya berpandukan map dari kad jemputan & google map. perjalanan masa pergi, aku tak leh tido la. sebab dua2 tak berapa clear jalan ke utara. alhamdulillah sampai juga dalam masa 2 jam tu.. ni kenduri best fren suami, kawan masa kat sekolah teknik dulu. pikir banyak kali ni nak pegi ke tak.. last2, pegi juga tapi belah pompuan..

kita tengok gambar je la yek.. makcik sibuk sikit, banyak keje hari ni!!

 cantik pelamin dia.. yang baju kuning tu tak pregnant ye.. angin tiup :-)
aqil kalau tengok pengantin mesti takut.. nangis..

 ni la pengantin nya.. cantik warna baju dia.. makanan pun sedap, bertambah kami makan :-) dah la sesat cari rumah hampir sejam, takkan makan sepinggan jek.. hehe..

dalam keta on the way nak pegi. aqil la paling hepi sekali..

 bateri dia tahan tak sampai sejam dah zzzzz.......

bila kawan lama berjumpa.. sape budak qs uitm? cuba teka macam muka lecturer mana? :-)
 ni adik dia..

muka orang penat ni.. hehe.. peluh2.. panas..

sekarang ni dia suka berdiri kalau dalam keta. ibu yang risau takut ayah nye break emergency..
main2 kat bawah kaki ibu..

jom beli buah kat simpang pulai.. habis la rm30 borong buah :-)

aqil, tunjuk ibu gigi yang kena makan ulat..
pandai tau dia, nyorok gigi atas dia tuh.. hehe..

ok dah.. tu jek.. kitorang sampai umah dalam pukul 6 petang.. ok, malam ni kalau sempat aku update lagi cerita hujung minggu yek.. esok, 2 hari ke qs convention di grand season hotel subang!! so, tak leh online kat opis, kena update kat umah yang belum tentu tak dikacau.. hehe.. bye.. wassalam..

2 comments:

ejaMaria said...

best nye... convention kat hotel ;p...

Suliana said...

kak maria,

susah nakdapat peluang macam ni, dah register, kena kumpul point untuk renew board utk tahun depan plak.. :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails