Sunday, October 31, 2010

are u that lucky one?

Salam semua..

kali ni ada satu lagi giveaway dari kawan2 blog.. saje suka2 nak memeriahkan giveaway linda ni.. jom kawan2 jengah ke blog linda ni.. tak susah tau giveaway linda ni. seperti biasa, kena tampal picture puteri kesayangannya ni di side bar dan jadi la followernya (dah lama follow) dan sila la war-warkan di blog anda...

ni la puteri yang akan pilih sape pemenang yang dia suka.. hehe

okey, korang rasa korang bertuah tak?? jom kita tengok sape yang kena!!! tarikh tutup nye raya haji nanti tau.. cepat2.. jangan terlambat. jom memeriahkan giveaway linda ni.. bye.. wassalam
 

4 comments:

Intan Inn said...

erm mcm best nak join lah..hehhee

Suliana said...

intan,

joinla.. saje suka2 kan :-)

SiNoMoSa said...

owhhh ingat apa td hehe

Ilhamny.com said...

hehehe..saje2 time gatal tgn..
and tenks ye 4 join..ne nak tau kalau miss random tihah terpilih aqil..senang nak anta..hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails