Wednesday, October 20, 2010

21 bulan

Assalamualaikum..

aqil dah 21 bulan hari ni,. 201010.. cantikkan date nye.. hari ni dia masih lagi sakit mulut.. tapi semalam dah mahu minum susu sikit2 dan makan bubur, kena paksa.. kat taska pulak, habis semangkuk bubur nasi. mungkin dah tak tahan lapar agaknye.. pastu, bila amik dari taska, balik2 offer nenen, terus nak hisap.. dah gian sangat kot..

demam beralih bulan agak nye aqil ni.. ni kira first time la dia kena ulser ni... sian aqil.. ibu doakan aqil cepat baik tau.. malam tadi, tak boleh tido lena sangat, aqil merengek jek.. tak tahu nak buat apa. tapi, ada satu masa tu, dia hisap gak nenen, haus agaknye. tahu2 je dah tertido..pastu, bila kitorang nak gi keje, tak bangun2 plak.. hmm.. kena kejutkan dan terjadilah tangisan di pagi hari.. huishh.. marah ke kacau aqil tido.. huhu.. nasib baik kat taska okey je, terus masuk dalam tak nangis pun..

aqil, ibu sentiasa doakan aqil sihat selalu, cepat baik ulser aqil.. nanti dah sihat, aqil boleh main2 & ceria2 macam selalu okey.. mmuuaahhh..





2 comments:

axelida said...

epi bestday aqil yg ke 21 bulan.. wah lg 3 bln je dah 2 thn ek? aqil rajin2 mkn ubat & baca abc 123 tu ye?

Suliana said...

maceh auntie :-)

ye, lagi 3 bulan ibu nak graduate breastfeed dah.. hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails